Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Σ.Ε.Π.Κ : όλοι μιλούν για την "Ελλάδα, την παγκόσμια δύναμη του μπάσκετ" !

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την Εθνική μας ομάδα των Εφήβων εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), τονίζοντας πως η δεύτερη θέση που κατέκτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα στον ΣΕΠΚ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός πως οι Έλληνες παίκτες έδειξαν πως το ελληνικό μπάσκετ έχει χρυσό μέλλον...
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:
Εθνική Εφήβων, με την εξαιρετική της πορεία ΚΑΙ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, κέρδισε την αναγνώριση ολόκληρου του μπασκετικού κόσμου και το ζεστό χειροκρότημα των Ελλήνων. Η ήττα στον τελικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε καμία περίπτωση δεν θαμπώνει τη... λάμψη του ασημένιου μεταλλίου, ούτε μειώνει τη δική μας περηφάνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υφήλιος έβγαλε το... καπέλο στον Γιώργο Βλασσόπουλο και τους παίκτες του. Δεν είναι μόνο τα κολακευτικά σχόλια στο επίσημο site των διοργανωτών, στα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία και στα ΜΜΕ που μιλούν για την "Ελλάδα, την παγκόσμια δύναμη του μπάσκετ"... Η αναγνώριση για την ομάδα που πέρσι κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και φέτος επιβεβαίωσε το ταλέντο και τη δυναμική της με την κατάληψη της δεύτερης θέσης ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, έρχεται από πολλές πλευρές. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται ακόμη μια φορά την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ, στους παίκτες και σε όλα τα μέλη αυτής της ομάδας. Μπορεί η δίψα για το... χρυσό να μην ικανοποιήθηκε, ωστόσο, η περηφάνια κι η ικανοποίηση είναι η ίδια από τη στιγμή που όλοι είδαν ότι οι "χρυσοί" Έφηβοι έβγαλαν ότι είχαν στο παρκέ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΣΑΚ απέστειλε επιστολή στον ΣΕΠΚ, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήρια στους "αρχιτέκτονες" αυτής της ομάδας, τον Γιώργο Βλασσόπουλο και τον Γιώργο Προεστό για τη μεγάλη τους επιτυχία και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων".

Συγχαρητήρια από όλους !

Πολλά ήταν τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα που έφτασαν στα γραφεία της ΕΟΚ, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Νέα Ζηλανδία, μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Τηλεγραφήματα απέστειλαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, ο ΚΑΟ Δράμας, η Ένωσις 1924, ο ΜΑΣ Μαντουλίδης, ο ΕΣΑΚΕ, ο ΣΕΠΚ, η ΕΚΑΣΘ και η Champion.

Δεν υπάρχουν σχόλια: