Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκινάει σήμερα το πρώτο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης "ΗΡΑΚΛΕΙΟ – SUPERFAST FERRIES 2009” !


"Ηράκλειο" Ο.Α.Α - Γ' Εθνική : παρουσίαση φανέλας - χορηγού




Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα το πρώτο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης "ΗΡΑΚΛΕΙΟ – SUPERFAST FERRIES 2009 που διοργανώνει το "Ηράκλειο" Ο.Α.Α με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Γ.Ο.Ρ - Ο.Φ.Η. και Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :


ώρες

Παρασκευή 4/9/09

Σάββατο 5/9/09

Κυριακή 5/9/09

6μμ-8μμ

ΑΜΥΝΤΑΣ– ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΓΟΡ– ΑΜΥΝΤΑΣ

ΟΦΗ–ΑΜΥΝΤΑΣ

8μμ-10μμ

ΟΦΗ–ΑΓΟΡ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΦΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ–ΑΓΟΡ

Στο τουρνουά αυτό αποφασίστηκε να υπάρχει ένα συμβολικό αντίτιμο εισόδου 2 ευρώ. Οι εισπράξεις αυτές θα διατεθούν στα Ιδρύματα ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ – ΕΥ.ΖΩ και ΕΛΠΙ.ΖΩ.



Γιώργος Βόβορας : "θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Δυνατά τεστ θα δώσει το επόμενο τριήμερο η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που μετέχει στο τουρνουά που διοργανώνει το Ηράκλειο στο Λίντο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 8μμ το Ρέθυμνο(Α2),το Σάββατο στις 8μμ το Ηράκλειο (ομάδα Γ’ Εθνικής) και την Κυριακή στις 5μμ τον Αμύντα(ομάδα Α2).Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Βόβορας τονίζει ότι «Η ομάδα έχει αρχίσει να δουλεύει 2 εβδομάδες τώρα και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Τα φιλικά αυτά τόσο σε αυτό το τουρνουά όσο και σε αυτό που διοργανώνουμε εμείς θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος». Για την κλήρωση του πρωταθλήματος που φέρνει τον ΟΦΗ αντιμέτωπο με την Ελευσίνα ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι «εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική και να μάθουμε να κερδίζουμε και μέσα στο γήπεδο μας, αλλά και έξω από αυτό». Και για την κλήρωση του Κυπέλλου, που φέρνει τον ΟΦΗ αντιμέτωπο με τον Αίαντα Εύοσμου εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, επισημαίνει πως «το παιχνίδι αυτό είναι για μας ένα καλό τεστ προετοιμασίας. Και πέρσι η ομάδα έκανε καλή πορεία στο θεσμό και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: