Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

A2 : ευκαιρία να πατήσει ο ΑΓΟΡ στην κορυφή !


πηγή : www.basketblog.gr
Για ακόμη μία εβδομάδα το πρωτάθλημα της Α2 θα είναι ...λειψό. Η γνωστή γρίπη που ...σαρώνει τις τελευταίες εβδομάδες και τον χώρο του αθλητισμού, έγινε η αιτία για την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο συνάντησης του Ηρακλή με τη Δάφνη, μιας και έξι παίκτες του "Γηραιού" νοσούν από τον ιό Η1Ν1.
Έτσι, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, θα είναι κατά ένα παιχνίδι λιγότερο. Μπορεί να απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, όμως αρκετά είναι τα αμφίρροπα παιχνίδια που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ - ΚΑΟΔ: Μία από τις πλέον αμφίρροπες αναμετρήσεις γίνονται στο κλειστό της Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να σταματήσουν οι εσωτερικές ...μουρμούρες και να βελτιωθεί η βαθμολογική τους θέση, ενώ οι Δραμινοί καλούνται να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη και αυτό το ματς, με την ομάδα του Γιώργου Σιγάλα να μην έχει περιθώρια για εντός έδρας απώλεια. Ο Αρκαδικός δεν έχει πλέον βαθμολογικό άγχος, όμως αντιμετωπίζει την πρόκληση του να καθιερωθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να επιβεβαιώσει τον τίτλο "της ευχάριστης έκπληξης".

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΞΑΝΘΗ: Η αναβολή του ματς του Ηρακλή, δίνει αύριο την δυνατότητα στο Ρέθυμνο να πατήσει ...κορυφή, έστω και προσωρινά. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες και είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που δεν τα πάει όμως και πολύ καλά εκτός έδρας...

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΟΦΗ: Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει για τη Νήαρ, μετά και την ήττα από τη Δάφνη. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν πάση θυσία το δίποντο, προκειμένου να μην απομακρυνθούν περισσότερο από την κορυφή, όμως η αντίσταση του ΟΦΗ αναμένεται σθεναρή. "Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και αυτήν την εβδομάδα, αλλά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουν καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο παιχνίδι αυτό" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Βοβορας, ενώ και σε αυτό το παιχνίδι ο τραυματίας Σουφλιάς δεν θα αγωνιστεί

ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Ακόμη ένα ...ανοικτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο απρόβλεπτες ομάδες, με ιδιαίτερα ποιοτικά ρόστερ. Το Πέραμα προέρχεται από αγωνιστική αδράνεια δέκα ημερών (λόγω της αναβολής του ματς με τον ΚΑΟΔ), γεγονός που ίσως παίξει τον ρόλο του. Οι "ροσονέρι" ποντάρουν στην άμυνα τους και θέλουν πάση θυσία το "δίποντο", για να σκαρφαλώσουν ψηλότερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. - ΑΙΓΑΛΕΩ: Με τον Δημήτρη Λιόγα να ντεμπουτάρει στην άκρη του πάγκου, το Αιγάλεω ξεκινά μια προσπάθεια για το ...θαύμα της παραμονής. Ασφαλώς και το σημερινό ματς δεν είναι και η πιο εύκολη αρχή, καθώς οι Πατρινοί, ειδικά μέσα στην έδρα τους, είναι το μεγάλο φαβορί.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΜΥΝΤΑΣ: Οι παραδόσεις είναι για να ...σπάνε, όμως αναμφίβολα το έργο του Αμύντα είναι πολύ δύσκολο. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στη Β΄ Εθνική, οι Σερραίοι μετρούν ισάριθμες νίκες στην έδρα τους και το ίδιο φιλοδοξούν να κάνουν και αύριο, προκειμένου να αποφύγουν από τώρα τις ...περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: