Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Τέλος καλό όλα καλά στον ΠΑΟΚ!...


Τέλος καλό όλα καλά στον ΠΑΟΚ!... Η πρώτη διαχείριση κρίσης ήταν πετυχημένη. Ο Δημήτρης Δρόσος ανακοίνωσε επίσημα πως "αναλαμβάνω τη διοίκηση του ΠΑΟΚ", αλλά για να φτάσουμε ως εκεί χρειάστηκε αφενός ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων (ξεκίνησε από χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες), αλλά και να μπει εγγυητής ο ερασιτέχνης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί το χρέος που θα πρέπει να καλύψει ο μεγαλομέτοχος και να μην υπάρξουν... εκπλήξεις.
Ο Δημήτρης Δρόσος εξήγησε πως "σταματήσαμε τις ανακοινώσεις γιατί δεν είχαν μπει οι υπογραφές. Από τη στιγμή που μπήκε εγγυητής ο «ερασιτέχνης΅΅ προχωράμε. Έχουμε μείνει πίσω, καθώς άλλες ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, αλλά θα τρέξουμε για να προλάβουμε".
Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βασίλη Οικονομίδη. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Δρόσος, η ΚΑΕ θα διοικείται από τριμελή επιτροπή (αποτελούμενη κατά πάσα πιθανότητα από τον ίδιο, τον Κώστα Αμοιρίδη και τον Νίκο Μπουντούρη) και λογικά από αύριο θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις. Δεν ξέρουμε αν θα... αλλάξει η σειρά, πάντως Ντιαρά, Καυκής, Κυρίτσης και Βασιλειάδης θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες του ΠΑΟΚ.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης βαδίζει βάσει προγράμματος και τη Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία. Για την ώρα έχει τρεις παίκτες στη διάθεσή του, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά (ενδέχεται να φτάσει σε διψήφιο νούμερο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: