Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Εθνική Ανδρών – Γιαννάκης: «Στην τελική ευθεία»

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για το τελευταίο της φιλικό αγώνα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας στο αυριανό της πρόγραμμα και το φιλικό με την Κροατία στις 2μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Σήμερα η ελληνική ομάδα έκανε την πρώτη της και ουσιαστικά την τελευταία της μέχρι την ημέρα έναρξης του Ολυμπιακού Τουρνουά, προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ στο Πεκίνο. Η Εθνική Ελλάδας θα ξαναπατήσει το παρκέ του 18.000 θέσεων Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου, το πρωί της αναμέτρησης με την Ισπανία, στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση (10/8, 9.30π.μ. ώρα Ελλάδας).


«Προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και κλιματολογικά και σε ότι αφορά τη διαφορά ώρας και προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της διοργάνωσης», τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, για να αναφερθεί και στο τελευταίο φιλικό της Ελλάδας πριν το επίσημο τζάμπολ της διοργάνωσης, αύριο (2μ.μ.) με αντίπαλο την Κροατία: «Είναι ένας αγώνας στον οποίο θέλουμε να δούμε κάποια τελευταία πράγματα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Θέλουμε να έχουμε τον ψηλότερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει της πρεμιέρας».

Προβλήματα και απουσίες δεν υπάρχουν στην Εθνική Ομάδα. Το αυριανό φιλικό είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: