Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Διπλό χτύπημα του Μαρούσι - Θέλουν Πατ Καλάθη και Κώστα Σλούκα !!!


Πηγή : http://www.basketblog.gr

Και τον Πατ Καλάθη και τον Κώστα Σλούκα! Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε το Μαρούσι, καθώς εκτός από τον oμογενή άσο, τον οποίο προσπαθεί να κλείσει για τα τρία επόμενα χρόνια, συμφώνησε και με τον "Νέο Διαμαντίδη"! Οι διαπραγματεύσεις με τον απόφοιτο του Σεν Τζόζεφ είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες, αλλά σήμερα οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στο να βρεθεί οριστικά η "χρυσή" τομή.


Οι Αμαρουσιώτες ήθελαν από την αρχή να υπογράψουν για τρία χρόνια τον 22χρονο άσο, προκειμένου να τον "δουλέψουν", αφού προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα όπως είναι το NCAA και περνάει για παρθενική φορά την άλλη άκρη του ατλαντικού. Από την άλλη, ο Αμερικανός ατζέντης του Καλάθη θέλει συμβόλαιο δύο χρόνων και αυτή είναι ουσιαστικά η μοναδική διαφορά, η οποία πάντως αναμένεται να ξεπεραστεί.

Όσο για τον Κώστα Σλούκα, στα 18 του χρόνια ο πλέι μέικερ του Μαντουλίδη ανέβασε κατακόρυφα της μετοχές του χάρη στις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Εφήβων. Η ομάδα των βορείων προαστίων κινήθηκε αθόρυβα και μεθοδικά και κατάφερε να έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον αθλητή, ο οποίος ανήκει στον Μαντουλίδη.

*** Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον άσσο του Μαντουλίδη χωρίς όμως να έχει επέλθει ακόμα οριστική συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: