Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Απέφυγε την ταλαιπωρία η Dream Team


Στο Πεκίνο βρίσκεται από την Τετάρτη (06/08) η αποστολή της «Dream Team», η οποία φρόντισε να αποφύγει την ταλαιπωρία. Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έκαναν τη χάρη στους εκατοντάδες Κινέζους που περίμεναν στο αεροδρόμιο του Πεκίνου για να τους υποδεχθούν. Οι παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι φυγαδεύτηκαν από την αίθουσα VIP στο λεωφορείο που τους περίμενε για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν.
Το μόνο που μπόρεσαν να αποσπάσουν οι εκατοντάδες φίλοι του ΝΒΑ, οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο, ήταν μερικοί χαιρετισμοί από τους Κόμπε Μπράιαντ και Λεμπρόν Τζέιμς, μέσα από το λεωφορείο.
Στις τάξεις των ΗΠΑ επικρατεί προβληματισμός για την εμφάνιση κόντρα στην Αυστραλία, παρά το ότι οι παίκτες του Σιζέφσκι μέτρησαν 5 νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια. «Αυτή ήταν η χειρότερη προσπάθεια μας. Δεν θα έλεγα προσπάθεια, αλλά εμφάνιση. Δεν νομίζω πως παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ.

Στο ίδιο αεροπλάνο με την εθνική ανδρών ήταν και αυτή των γυναικών, η οποία επιβιβάστηκε σε διαφορετικό λεωφορείο απ’ αυτό των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: