Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Σχόλια ... Προεδρικά.


***** Πολύ καλή η οργάνωση της παρουσίασης της ανδρικής ομάδας του Εργοτέλη στο Forum. Ο Τάκης Βασιλειάδης έχει πλαισιωθεί από νέους ανθρώπους με πολύ όρεξη για δουλειά (Μεσσαριτάκης Σταύρος, Γιαλυτάκης Νίκος, Μπαλτζάκης Νίκος & Γιώργος , Μαυρομανωλάκης Ζαχαρίας κα), ενώ αμέριστη είναι και η βοήθεια της ΠΑΕ, όπως τόνισε και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Δασκαλάκης, ο οποίος μάλιστα είπε ότι "ο Εργοτέλης είναι ένας και αδιαίρετος". Παρόντες στην εκδήλωση και οι δύο στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΠΑΕ Απόστολου Παπουτσάκη και μέλη της επιτροπής μπάσκετ Γιάννης Ράλλης και Μανόλης Χαρωνίτης.

***** Το πολύ καλοφτιαγμένο βίντεο με την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη από το 1969 έως και σήμερα (υπάρχει ήδη και στο Youtube) συγκίνησε τους παλαιότερους

***** "Είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα του Εργοτέλη" τόνισε στο χαιρετισμό του ο Βασίλης Κομψέλης, ένας από τους αρχηγούς της ομάδος.

***** Μανόλης Αρναουτάκης, Μιχάλης Καφούσης (Ηράκλειο) και Κώστας Κλινάκης (Δειλινό) εκπροσώπησαν τις ομάδες τους στην παρουσίαση του Εργοτέλη. Την ΕΚΑΣΚ εκπροσώπησε ο Σταύρος Λυριντζάκης.

***** Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι είπε ο Τάκης Βασιλειάδης και τουλάχιστο σε ότι αφορά την οργάνωση το πέτυχαν.

***** Όλα τα τοπικά ΜΜΕ έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση του Εργοτέλη. Και οι άνθρωποι του συλλόγου τους έδωσαν ένα χρήσιμο δώρο. Ένα καλαίσθητο μπλοκ με το σήμα της ομάδας για να γράφουν τις σημειώσεις τους. Καλύτερο βέβαια θα ήταν (λόγω και της τεχνολογίας) ένα ... laptop.

***** (Ακούστε - σε μορφή mp3 στην διπλανή στήλη - όλα όσα ειπωθηκαν στην παρουσίαση του Εργοτέλη στο Forum)

***** Δυνατό το παιχνίδι στο κεκλεισμένων των θυρών ΒΑΚ. Στην αρχή φάνηκε ότι το παιχνίδι θα ήταν ένας ... υγιεινός περίπατος για τον ΟΦΗ, αλλά η κούραση πρόδωσε τους παίκτες του Στέφανου Δέδα.

***** Όταν 8' και 40" πριν το τέλος του αγώνα ο Αμύντας πέρασε μπροστά για πρώτη φορά με 53-55 όλοι στο ΒΑΚ πάγωσαν. Εκεί όμως μέτρησε η ψυχή των παικτών του ΟΦΗ και η σωστή διαχείριση του Στέφανου Δέδα, που κατάφεραν να πάρουν στο τέλος το ροζ φύλλο του αγώνα.

***** Μπορεί μόνο ο "αρχηγός" ο Νίκος να ήταν παρόν από τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ στο κεκλεισμένων των θυρών ΒΑΚ, όμως η παρουσίαση του ήταν επιβλητική. Την Κυριακή όμως στο παιχνίδι με το Λαύριο αναμένεται η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ να είναι εντυπωσιακή.

***** Η πρόκριση του ΟΦΗ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα φέρει στο Ηράκλειο το ICBS, ομάδα Α2 από την Θεσσαλονίκη Στόχος όπως είπε ο Στέφανος Δέδας είναι να φθάσουμε στην ιστορική στιγμή που ο ΟΦΗ θα συναντήσει στο Κύπελλο ομάδα Α1 κατηγορίας. Αν ο ΟΦΗ την Τετάρτη 22-10-08 κερδίσει στο ΒΑΚ το ICBS (κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητες του), τότε την Τετάρτη 29-10-08 στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο ΒΑΚ την ΑΕΚ. Και αν κερδίσει και την ΑΕΚ τότε σειρά έχει η ΑΕΛ (κατά πάσα πιθανότητα) την Τετάρτη 5-11-08 στην Λάρισα !!!.

***** Μεγάλη προσπάθεια κάνουν στην ΕΚΑΣΚ (ο Βλατάκης και η Στέλλα) να μην αναβληθεί κανένα παιχνίδι του Σαββατοκύριακου λόγω των αγώνων πυγμαχίας στο Λίντο. Και απότι φαίνεται μάλλον θα τα καταφέρουν

***** Ο Κατραχούρας το Σάββατο 18-10-08 θα σφυρίξει στην Α2 την επόμενη αντίπαλο του ΟΦΗ στο Κύπελλο (ICBS - Ηρακλής), ενώ ο Μαχαιριανάκης θα είναι στο παιχνίδι ΚΑΟΔΠανευρυθραϊκός , επίσης Α2. Μαρνελλάκης και Μπορμπαντωνάκης σφυρίζουν σε παιχνίδια Γ' κατηγορίας, ενώ Σταυρόπουλος και Κουτσοπεράκη θα είναι στο Κρητικό ντέρμπι της Α2 Γυναικών Αρκάδι - ΟΑ Χανίων, με κομισάριο τον (ειδικό στους γυναικείους αγώνες) Αλέκο Νεονάκη. Κομισάριος στο ΟΦΗ - Λαύριο θα είναι ο Μούστος.

***** Πολύ καλή και αξιαίπενη (και αυτή) η πρωτοβουλία του Μανόλη Σπυριδάκη να κάνει σε όλο το Γυναικείο τμήμα του "Ηράκλειο" ένα προληπτικό ιατρικό έλεγχο με την βοήθεια του παθολόγου ιατρού Μιχάλη Ζηδιανάκη.

***** Κουίζ 1 : τι σχέση έχει ο Σύλλογος των ... Αιγυπτίων με αθλητικό σωματείο της πόλης μας ;

***** Κουίζ 2 : ποιό χαρακτηρίζει η ... μπασκετική πιάτσα σαν τον "σύλλογο που καταπίνει τα παιδιά του" ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: