Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Σχόλια ... Προεδρικά.


***** Η επόμενη στάση στο "ταξίδι στο όνειρο" του ΟΦΗ είναι την Τετάρτη 29-10-08 στο ΒΑΚ με την ΑΕΚ και αν το ... επιτρέψουν οι συνθήκες στην συνέχεια το "ταξίδι" την μεθεπόμενη Τετάρτη θα συνεχιστεί με προοροσμό την ... Λάρισα και την ΑΕΛ.

****** Πρωτοσέλιδο στις αθλητικές εφημερίδες των Αθηνών έγινε η μεγάλη (και ιστορική) νίκη του ΟΦΗ επί του ICBS

***** Μπορεί το εκπληκτικό τρίποντο του Αλέξη (Τσακιρίδη) στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου να μην μέτρησε στο φύλλο αγώνα, μέτρησε όμως στις καρδιές όλων μας.

***** Ήταν, από ότι φαίνεται, τόση μεγάλη η επιθυμία του Παναγιώτη Μπαρλά να υποδεχθεί τον φίλο του και συμπαίκτη του στην θρυλική ομάδα της Εθνικής Εφήβων του 1995 (χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) Δημήτρη Παπανικολάου (της ΑΕΚ) στο Ηράκλειο, που πέτυχε 7/8 τρίποντα και έδωσε την χαριστική βολή στο ICBS.

***** Τα δημοσιογραφικά θεωρεία στο ΒΑΚ γνώρισαν μεγάλες ... πιένες χθες το βράδυ.

***** Στον πρώτο που τηλεφώνησε αμέσως μετά την νίκη επί του ICBS ο Στέφανος Δέδας ήταν ο πατέρας του.

***** Μετά από πολλά χρόνια η πόλη του Ηράκλειο θα ... ξαναδεί ομάδα Α1. Πρέπει λοιπόν να το εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά όσο γίνεται περισσότερο, αφού ο κόσμος έχει τα τελευταία χρόνια εγκαταλείψει τα γήπεδα.

***** Ο προπονητής του ICBS ζήτησε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να τοποθετηθούν αστυνομικοί στο χώρο μεταξύ του πάγκου της ομάδας του και της κερκίδας με τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ, κάτι βέβαια που έγινε.

***** Το φετινό ρόστερ της ομάδας είναι ότι καλύτερο και θα γραφτεί στην ιστορία του ΟΦΗ τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος έκανε και πάλι μνεία στην δουλειά που προσφέρει ο βοηθός του Γιώργος Γωνιωτάκης, ενώ μαζί με τον Βασίλη Βαγενά αφιέρωσαν την νίκη στο κόσμο του ΟΦΗ.

***** Με χειροκροτήματα στα αποδυτήρια υποδέχθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ την ανακοίνωση του προέδρου Βασίλη Ξημέρη για το πριμ - νίκης των 3.000€.

***** Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ότι το βλέμμα της ομάδας είναι στραμμένο στο επόμενο παιχνίδι της Β' Εθνικής, αφού πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α2. Η Αναγέννηση Φλόγας τώρα, με την οποία παίζει την Κυριακή ο ΟΦΗ εκτός έδρας - στην Θεσσαλονίκη -, την περυσινή περίοδο τερμάτισε στην 8η θέση της Β' Εθνικής και στο πρωτάθλημα σημείωσε 19 νίκες και 11 ήττες, βάζοντας 2.448 πόντους και δέχθηκε 2.355.

***** Νοσοκομείο θυμίζει η ομάδα του "Ηράκλειου" και τα πράγματα είναι δύσκολα ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου στην Χερσόνησο. Ο Αρβανίτης δεν παίζει λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, ο Αρναουτάκης Γιώργος έχει πάθει υποτροπή και ο Μηλαθιανάκης ταλαιπωρείται από ίωση. Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για τα επεισόδια στην Αλικαρνασσό και τον τραυματισμό του προπονητή του συλλόγου Μιχάλη Πετράκη, που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ, είναι καλή αλλά ... καθυστέρησε λίγο. Είπαμε καλή η οργάνωση που επιχειρείται στον ιστορικό σύλλογο, αλλά σε ορισμένα θέματα θα πρέπει ίσως να παρακάμπτονται οι όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.


***** Κατραχούρας στην Α1, Μαχαιριανάκης - Επιτροπάκης στην Α2, Χαλαμπαλάκης - Μαρνελάκης - Μπορμπαντωνάκης - Σταυρόπουλος στην Γ' Εθνική, Γιαννακουδάκης - Φλίγκος στην Α2 Γυναικών, οι Κρητικοί διαιτητές του Σαββατοκύριακου (25/26) και Μαγκανάς - Τζωρτζάκης - Νεονάκης οι κομισάριοι στα εντός έδρας παιχνίδια των Κρητικών ομάδων (ΑΓΟΡ - Δειλινό - Αρκάδι αντίστοιχα).

***** Τα top 5 στην ... βιντεοθέαση των ... Προεδρικών βίντεο από αγώνες Κρητικών ομάδων στο YouTube : 1) Β' Εθνική ΟΦΗ - Λαύριο , 2) Φιλικό Εργοτέλης - Ανδρογέας , 3) Φιλικό Ηράκλειο - Ανδρογέας , 4) Κυπ. Διονυσόπουλου Ανδρογέας - Αναγέννηση και 5) Φιλικό Δειλινό - Ηράκλειο. Απόλυτη (!!!) κυριαρχία της ομάδας του Ανδρογεά με 3 παρουσίες σε 5 αγώνες.

**** Χαμός γίνεται με τα αιτήματα αναβολών αγώνων της ΕΚΑΣΚ και για τον λόγο αυτό η Ένωση έβγαλε επίσημη ανακοίνωση (www.ekask.com) στην οποία αναφέρεται ότι "τα σοβαρά γηπεδικά προβλήματα, η έλλειψη Διαιτητών και Κριτών άλλα και η πίεση χρόνου για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, δεν επιτρέπουν στην Ένωση να αναβάλει ή να μεταθέτει αγώνες εφόσον δεν συντρέχουν απόλυτα δικαιολογημένοι λόγοι". Αν αρχίσουν αναβολές για ψύλλου - πήδημα, με τα 14 πρωταθλήματα που θα γίνουν φέτος, είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα πρέπει να παίζουν παιχνίδια μέσα στις εξετάσεις και αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν το θέλει κανένας.


Το Κουίζ της Ημέρας : Ποιοι ... μεγαλοπαράγοντες σωματείου του μπάσκετ δεν θέλουν να βλέπουν ... ούτε στον ύπνο τους αυτόν που προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις (σε όλα τα επίπεδα) με άλλους συλλόγους της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: