Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

... Τριάντα Χιλιάδες ... Ευχαριστώ !

Πριν λίγους μήνες μετά από συζητήσεις με τους αγαπητούς φίλους Μιχάλη Κουμάκη, Γιώργο Βλατάκη και Μανόλη Σπυριδάκη, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να βρεθεί ένα μέσο στο οποίο να συλλέγονται και να παρουσιάζονται γρήγορα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα δρώμενα στο χώρο του μπάσκετ στην Κρήτη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο νησί μας δυστυχώς δεν είχαν και δεν έχουν την πολυτέλεια να αφιερώνουν πολύ χώρο ή χρόνο για την καλαθοσφαίριση, με αποτέλεσμα η ενημέρωση μας για το μπάσκετ στην Κρήτη να ήταν ελλιπής ή να γινόταν με μεγάλη καθυστέρηση. Και βέβαια το πρόβλημα της ενημέρωσης στα "μικρά πρωταθλήματα" ήταν ακόμα εντονότερο.

Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο πιο γρήγορος σήμερα τρόπος συλλογής και μετάδοσης μιας πληροφορίας είναι το "διαδίκτυο" - internet. Οποιοσδήποτε από οπουδήποτε χωρίς κόστος μπορεί να αποστείλει ή να λάβει δεδομένα εύκολα και πολύ γρήγορα.

Την πλατφόρμα λοιπόν του "διαδικτύου" - internet επέλεξα και δημιούργησα το site - blog "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" με τον τίτλο "Το Μπάσκετ στην Κρήτη και σε όλο τον Κόσμο". Η πρώτη μου "δημοσίευση - ανάρτηση" έγινε στις 7 Ιουνίου 2008 (με τον τίτλο "Σαν στο θερινό ... το σινεμά"), ενώ σχόλια μου είχαν φιλοξενηθεί το προηγούμενο διάστημα στο site - blog του φίλου "... τρύπιο καλάθι - http://irakliokidbasket.blogspot.com/".

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα μέσα από το site - blog "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" να παρουσιάζω όσο γίνεται περισσότερα γεγονότα και ειδήσεις από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο, αλλά και να τα σχολιάζω όσο γίνεται πιο αντικειμενικά.

Το τελευταίο διάστημα ο αριθμός των "επισκέψων" φίλων στο site - blog έχει αυξηθεί σημαντικά. Σήμερα (Τρίτη 28-10-08) οι περιηγήσεις στις σελίδες του, από την ημέρα της δημιουργίας του, έφθασαν τις τριάντα χιλιάδες (30.000), ενώ την Κυριακή 26-10-08 ξεπέρασαν σε ημερήσια βάση τις χίλιες εκατό (1.100).

Η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς που επιλέγετε και το site - blog "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" για την ενημέρωση σας για τα όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ είναι πλέον πολύ μεγάλη. Σας υπόσχομαι όμως ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια που ξεκίνησα στις 7 Ιουνίου 2008 με το ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο πάθος, ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα και όσο το δυνατό εγκυρότερα για το αγαπημένο μας άθλημα.

Ευχαριστώ όλους όσους βοηθούν για την άμεση ενημέρωση στέλνοντας ειδήσεις και αποτελέσματα αγώνων, από την Σητεία και την Ιεράπετρα μέχρι το Ακρωτήρι και την Κίσσαμο.

Ευχαριστώ παράγοντες ομάδων, προπονητές και παίκτες, τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Κρήτης, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστώ τους υποστηρικτές - χορηγούς, τον Ant1 Radio (95.8 FM) και τον Νεκτάριο Σερμάκη, την εφημερίδα "Πατρίς" και τον Άκη Μυκωνιάτη, την Αλυσίδα Αρτοζαχαροπλαστείων "Κρητικός Φούρνος" και τους Νίκο & Δημήτρη Νικολιδάκη, τον Θανάση Καλατζή, τον Θέμη Βασιλείου και τον Μανόλη Σηφομιχελάκη.

... Σας ευχαριστώ όλους ...

2 σχόλια:

μια μικρή μπασκετμπολίστρια είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μια μικρή μπασκετμπολίστρια είπε...

Με αφορμή την τελευταία ανάρτηση σας θα ήθελα να πω πως πράγματι το site σας είναι ενας καλός πληροφορειοδότης του κρητικού μπάσκετ αλλά μήπως εστιάζεται περισσότερο στο άνδρικό[στους έφηβους και στις λοιπές κατηγορίες]και λιγότερο στο γυναικείο[εφηβικό,κορασίδων κ.λ.π]?
Θα σας παρακαλούσα να είσαστε λίγο πιο αναλυτικός στους αγώνες που αφορούν το γυναικείο [εφήβων,κορασίδων κ.λ.π], για παράδειγμα περισσότερες φωτογραφίες . Αναλυτικότερα ποιές παίκτριες σκοράρανε στον αγώνα ...[ονομαστικά].
Απλώς θα ήθελα όπως και πόλλα άλλα κορίτσια περισσότερο ενδιαφέρον.