Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΟΦΗ : Τρελαίνει τον κόσμο του

Από το site "www.basketblog.gr" μεταφέρουμε το άρθρο του Αλέξανδρου Πρίφτη με τίτλο "Τρελαίνει τον κόσμο του" και αναφέρεται στην χθεσινή μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ.

Πηγή : www.basketblog.gr

"Γίνονται θαύματα;", ήταν η ερώτηση που τέθηκε χθες στον τεχνικό του ΟΦΗ, Στέφανο Δέδα, λίγο μετά τη νέα επιτυχία στο κύπελλο Ελλάδος απέναντι στο ICBS στην Κρήτη. O ίδιος απάντησε πως "δεν θα κάτσουμε να χάσουμε! Θα παίξουμε ένα κανονικό παιχνίδι όπως όλα τα αλλά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Παίκτες και τεχνική ηγεσία έκαναν αυτό που έπρεπε, πάλεψαν, πέρασαν και το εμπόδιο του συγκροτήματος του Νίκου Τσοτσουμάνου και πλέον σκέφτονται την ΑΕΚ. Αυτό που ονειρεύονταν πριν από μια εβδομάδα ακριβώς. Την ίδια ώρα οι 500 και πλέον οπαδοί του ΟΦΗ που κατηφόρισαν χθες στο Σκαφιδάρα και αποθέωσαν τους παίκτες ζητώντας τους παράλληλα και "πρόκριση". Την επόμενη Τετάρτη το Ηράκλειο ξανά μετά από καιρό (από την εποχή που το Ηράκλειο μεσουρανούσε στην Α1), θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο παιχνίδι και μια ομάδα Α1 κατηγορίας.

"Δεν είναι έκπληξη για μένα ότι έγινε. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ το παιχνίδι. Το φετινό ρόστερ της ομάδας είναι ιστορικό γιατί ο ΟΦΗ για πρώτη φορά θα παίξει με μια ομάδα Α1 κατηγορίας. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο γιατί είναι πολύ κοντά μας", τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Στέφανος Δέδας για να προσθέσει στη συνέχεια: "Είμαστε κουρασμένοι αλλά έχουμε έμπειρα παιδιά που ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση ενόψει του δύσκολου αγώνα που έχουμε με τη Φλόγα για το πρωτάθλημα".

Ο Βασίλης Βαγενάς από την πλευρά των παικτών υπογράμμισε με τη σειρά του ότι "είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΟΦΗ και την Κρήτη το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από το νησί που θα αντιμετωπίσει φέτος ομάδα από την Α1. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή για την δουλειά που γίνεται, αλλά και στον κόσμο για τη βοήθειά του".

Οι μεγάλες νίκες φέρνουν και πριμ. Ο Μπαρλάς ήταν εξαιρετικός και μεγάλος ηγέτης χθες για τον ΟΦΗ, καθώς σημείωσε 21 πόντους με 7 τρίποντα (!), ωστόσο η προσπάθεια όλων των παικτών ανταμείφθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλη Ξημέρη, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια, ανακοίνωσε στους παίκτες έξτρα πριμ 3 χιλιάδων ευρώ. Όπως έγινε γνωστό το πριμ έδωσαν η οικογένεια Ξημέρη και η οικογένεια Τζιράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: