Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο προπονητής του ΟΦΗ Αντώνης Πινακουλάκης με τον ΣΕΠΚ

Με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που παίρνει μέρος στο πρόγραμμα υποτροφιών.

Η 11μελής αποστολή, την οποία ενίσχυσαν δύο Κύπριοι προπονητές, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του ΣΕΠΚ, Γιώργο Καλαφατάκη, θα ταξιδέψει στην ανατολική ακτή της Αμερικής, όπου θα παρακολουθήσει τα προπονητικά προγράμματα διάσημων ομάδων του κολεγιακού μπάσκετ και του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα θα επισκεφτούν τα κολέγια Βιλανόβα, Σεν Τζόζεφ, Τεμπλ, Ντρέξελ, Πεν και ΛαΣάλ, θα ζήσουν από κοντά την προετοιμασία των Φιλαδέλφεια Σίξερς, των Νιου Τζέρσεϊ Νετς και των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Τα δέκα μέλη του ΣΕΠΚ που έλαβαν την υποτροφία είναι οι: Δόσπρας Κωνσταντίνος, Γεωργίου Θεόδωρος, Οικονομίδης Δημήτριος, Δημοπούλου Ειρήνη, Παπανδρέου Αθανάσιος, Γράψας Ιωάννης, Πινακουλάκης Αντώνιος, Αλμπάνης Θεόδωρος, Καφαντάρη Ελένη, Καραμιχάλης Δημήτριος κι οι συνάδελφοι τους από την Κύπρο Μάστορης Αθανάσιος και Ματσεντίδης Μιχάλης. Την αποστολή εκτός από τον Γιώργο Καλαφατάκη, θα συνοδεύσει ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θεόδωρος Ροδόπολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: