Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Τα πέντε ... Προεδρικά βραβεία της εβδομάδας.


***** Βραβεία στο έφορο του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του "Ηράκλειο" Μανόλη Σπυριδάκη γιατί έχει "ανοιχτό μυαλό", δουλεύει αθόρυβα, χωρίς φανφαρισμούς και τυμπανοκρουσίες, παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες και έχει πολύ καλές ιδέες, βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες του συλλόγου του (και όχι μόνο) και δεν έχει και "καβούρια στην τσέπη" και στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Μανόλη Αρναουτάκη γιατί βοηθάει όποιον του το ζητήσει και μπορεί από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης (και όχι μόνο).

***** Βραβεία στους Αλέξη Τσακιρίδη, Παναγιώτη Μπαρλά, Νίκο Δελατόλα, Βασίλη Βαγενά και Κώστα Τσέλλιο, γιατί εκτός από πολύ καλοί παίκτες είναι και πολύ καλά παιδιά και αν και με τα άλματα τους "πετάνε πολύ ψηλά", τα πόδια τους ... πατάνε στέρεα στην γη και στον Μάνο Ξημέρη, για την ιώβεια υπομονή που δείχνει στο πάγκο του ΟΦΗ και το πολύ καλό κλίμα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει στην ομάδα μαζί με τους άλλους συνεργάτες του.

***** Βραβεία στους προέδρους της Ιεράπετρας Βαγγέλη Πλεξουσάκη και του Δειλινού Ανδρέα Αναγνώστου, γιατί αν και οι ομάδες τους είναι στην Γ' Εθνική, που σημαίνει και πολύ αυξημένες υποχρεώσεις, δεν χάνουν αγώνα των ομάδων των υποδομών τους και των ακαδημιών τους και στον Γιώργο Βλατάκη γιατί κυκλοφορεί παντού με το καλεντάρι των αγώνων της ΕΚΑΣΚ και παρά τα όσα ... ακούει προσπαθεί να το τηρήσει με ... θρησκευτική ευλάβεια, ώστε τα παιδιά την περίοδο των εξετάσεων να μην έχουν και αγώνες.

***** Βραβεία στον Στέφανο Δέδα γιατί έχει δημιουργήσει μια ομάδα για την οποία αρχίζει σιγά - σιγά να μιλάει όλη η Ελλάδα, στον Αλέξη Χριστοδούλου γιατί δουλεύει αθόρυβα και με σύστημα τόσο στην ανδρική ομάδα του Ανδρογέα, όσο και στους Παμπαίδες του Εργοτέλη και τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται και στον Μιχάλη Πετράκη γιατί προσπάθησε σαν δάσκαλος (με όλη την σημασία της λέξης) να συνετίσει και να διαπαιδαγωγήσει τους "κυρίους" στην Αλικαρνασσό και κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα.

***** Βραβεία στους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Κρήτης γιατί αν και έχουν ελάχιστα μέλη και παίρνουν ... πενταροδεκάρες, βγάζουν κάθε Σαββατοκύριακο σε πέρας με επιτυχία όλους τους αγώνες, Εθνικούς και τοπικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: