Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Τα πέντε ... Προεδρικά ... Χρυσά Βατόμουρα της εβδομάδας.


***** "Χρυσό ... Βατόμουρο" σε αυτούς που νόμιζαν ότι εξευτελίζοντας τα μικρά παιδιά του Κύδωνα στην Αλικαρνασσό "θα κερδίσουν τον ... πόλεμο με τα Χανιά".

***** "Χρυσό ... Βατόμουρο" σε όλους όσους έχουν προσκολληθεί στις ... δόξες του παρελθόντος και πιστεύουν ακόμα ότι ο σύλλογος τους είναι ο μοναδικός στην Κρήτη που δικαιούται να έχει άποψη (και πρέπει μάλιστα να την επιβάλλει) για τα πάντα.

***** "Χρυσό ... Βατόμουρο" σε όσους μπαμπάδες (και μαμάδες) πιστεύουν ότι τα παιδιά τους σύντομα θα ... ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και θα ... παίξουν στο ... ΝΒΑ.


***** "Χρυσό ... Βατόμουρο" σε αυτούς που κάνουν πως δεν βλέπουν τις όποιες καλές και σωστές προσπάθειες γίνονται στο χώρο του μπάσκετ στην Κρήτη και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς προσπαθούν να τις σαμποτάρουν κιόλας.

***** "Χρυσό ... Βατόμουρο" σε αυτούς που κρατούν κλειστά τα γήπεδα στα ΤΕΙ και στο Πανεπιστήμιο και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους συλλόγους που δεν έχουν που να προπονήσουν τους αθλητές τους, ειδικά των υποδομών και των ακαδημιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: