Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Σχόλια ... Προεδρικά.

Έντονα

***** Μαύρη ... Κυριακή αφού έχασαν όλες οι ομάδες της Κρήτης που συμμετέχουν στις Εθνικές Κατηγορίες (ΟΦΗ - Δειλινό - Ιεράπετρα - ΟΑ Χανίων - Αρκάδι). Ευτυχώς τουλάχιστο που το Σάββατο κέρδισε έστω και δύσκολα (91-90) ο ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο.

***** Ο ΟΦΗ μετά από πολύ καιρό γνώρισε την ήττα στην Θεσσαλονίκη. Είχε να χάσει από τις 10-2-08 (ήττα από την Ιεράπετρα). Ο Αλέξης (Τσακιρίδης) πάντως έβαλε και πάλι τα ... ποντάκια του (29 με 3 τρίποντα).

***** Δύσκολα έχασαν Αρκάδι και ΟΑ Χανίων στην Α2 Γυναικών. Ειδικά το Αρκάδι έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια του, αφού ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη του παιχνιδιού ήταν μπροστά με 53-52 και έχοντας την μπάλα η Μαθιουδάκη γλίστρησε και έπεσε πάνω σε αντίπαλο της με αποτέλεσμα να χρεωθεί αντιαθλητικό φάουλ που οδήγησε με τις δύο βολές στην ήττα με 53-54.


***** Το Δειλινό σε γενικές γραμμές υστέρησε στο Λίντο και η βασική του πεντάδα (Μαυρίδης, Βέλλιος, Καραλής, Βογιατζής και Κοτρότσος) έδειξε κουρασμένη. Ζήσιος, Χωματάς και Μαιστρέλλης Β. δεν χρησιμοποίηθηκαν καθόλου (!). Πάντως η υπερ - προσπάθεια έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο που το Δειλινό ισοφάρισε (έχανε μέχρι και 10 πόντους). Στο τέταρτο όμως δεκάλεπτο φάνηκε ότι δεν υπήρχαν δυνάμεις για την νίκη.

***** Ένα ντέρμπι στην Χερσόνησο μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, εξελίχθηκε σε θρίαμβο για το Ηράκλειο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χαριτάκης, Αρναουτάκης Μάριος και Καρτερής με ένα ξέφρενο ρυθμό (31- 17) οδήγησαν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη.

***** Πολύ άνετα και εύκολα ο Εργοτέλης κέρδισε στην Αλικαρνασσό τον Κύδων και τώρα σκέφτεται το παιχνίδι της Τετάρτης 29-10-08 στο Λίντο με το Ηράκλειο (8μμ).

***** Παραλίγο στο τέλος να πάθει ο Ανδρογέας την ζημιά στο Λίντο από την Αναγέννηση.

***** Πολύς κόσμος στην Χερσόνησο και αρκετός στο Λίντο στον αγώνα του Δειλινού.

***** Στον αγώνα παμπάιδων Α' ΑΓΟΡ - Φιλαθλητικός είχαμε και δύο ... καρφώματα από τον Ζαμπετάκη Λευτέρη της ομάδας του Ρεθύμνου. Ο Λευτέρης έχει γεννηθεί το 1994 και μαζί με τον Μελόγλου είναι το ... βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Νίκου Σειραγάκη.

***** Στον αγώνα παμπάιδων Α' Ηράκλειο 1 - Αναγέννηση το σκορ του τρίτου οκτάλεπτου ήταν ... 54 - 8 (!). Δηλαδή τα παιδιά του Μανόλη Σηφομιχελάκη έβαζαν ... 3.5 καλάθια το λεπτό. Βέβαια στα άλλα τρία οκτάλεπτα τα παιδιά της Αναγέννησης έπαιξαν πολύ καλύτερα (16-9, 6-8, 8-10) και είναι φανερό ότι στο ... δύσκολο οκτάλεπτο ... έπεσε η πολύ δυνατή πεντάδα του Ηράκλειο πάνω στην αδύναμη πεντάδα της Αναγέννησης.

***** Η επίσημη ανακοίνωση της Ιεράπετρας "για την άψογη και εξόχως παιδαγωγική διαιτησία των Μάρου και Γκέηλ" στο παιχνίδι Παίδων Κύδων - Ιεράπετρα (στο οποίο μάλιστα έχασε με 71-65), δείχνει (για μια ακόμα φορά) ότι οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο έχουν ξεφύγει από την ... μιζέρια που τρώει όλους μας.

***** Σε τρεις αγώνες υπήρχε on line ενημέρωση στο site : το Σάββατο Ηρόδοτος - ΟΦΗ (Παίδες ) και Χερρονάσιος - Ηράκλειο (Άνδρες Κρήτης) και την Κυριακή Δειλινό - Προδευτική (Γ Εθνική).

***** Κυριακή βράδυ είχαμε καταφέρει να συλλέξουμε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΚΑΣΚ και των ομάδων της Κρήτης που συμμετέχουν στις Εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν και συνετέλεσαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Κουίζ 1 : Ποιος παράγοντας ομάδας που παίζει στο Πρωτάθλημα Κρήτης της ΕΚΑΣΚ δέχεται ... βροχή τις προτάσεις για ... μεταγραφή σε ομάδες της Κρήτης που μετέχουν στις Εθνικές κατηγορίες ;

Κουίζ 2 : Ποιος παράγοντας μετά την νίκη της ομάδας του δήλωσε "ευτυχώς που έλλειπε η ... μαύρη γάτα" και ποια είναι η ... μαύρη γάτα ;

Την Κυριακή πάνω από χίλιοι εκατό (1.100) φίλοι περιηγήθηκαν τις σελίδες του site - blog, που σημείωσε νέο ρεκόρ ... Σας ευχαριστούμε όλους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: