Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Τα πέντε ... Προεδρικά βραβεία της εβδομάδας.


*** 1 *** Βραβείο στον ΟΦΗ (παράγοντες, προπονητές, παίκτες, φιλάθλους) για τις μεγάλες και ωραίες στιγμές που ζήσαμε την Τετάρτη το απόγευμα στο ΒΑΚ στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Βραβείο στον Αλέξη (Τσακιρίδη) γιατί δεν είναι και λίγο πράγμα να βάζει κανείς 18 πόντους σε μια ομάδα Α1 κατηγορίας.
*** 2 *** Βραβείο στον Διαιτητή Γιώργο Βαλούρδο, γιατί είχε την πιο ... απομακρυσμένη αποστολή στους αγώνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Πήγε στην Σητεία και μάλιστα μόνος του για τον αγώνα Παμπάιδων Α του Σητειακού με τον Εργοτέλη.
*** 3 *** Βραβείο στον Τσακίρη της ομάδας των εφήβων της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, γιατί στον αγώνα της Δευτέρας έπαιξε ... σχεδόν μόνος του την Ιεράπετρα και έβαλε και 46 πόντους (με 5 τρίποντα).
*** 4 *** Βραβείο στους γονείς των Παμπαίδων Α του Εργοτέλη για τις προσπάθειες που κάνουν (δικό τους site στο internet, στολές ομάδος, ... σπιτικό φαγητό μετά τους αγώνες κλπ).
*** 5 *** Βραβείο σε αυτούς που επέλεξαν τον Μάξιμο Σενετάκη και τον Γιώργο Χαλαμπαλάκη στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου αντίστοιχα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: