Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΟΦΗ : "Ιστορικό παιχνίδι"

Πηγή : www.basketblog.gr (του Αλέξανδρου Πρίφτη)

Η πρώτη ήττα για την ομάδα του ΟΦΗ είναι γεγονός, ωστόσο τεχνικό επιτελείο και παίκτες συνεχίζουν την προσπάθειά τους και την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Στέφανος Δέδας ξέρει πως υπάρχει κόπωση, ωστόσο θέλει η ομάδα του να δείξει πως δίκαια στους "16" του θεσμού.

Μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση / Φλόγα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: "Βρεθήκαμε σε κακή μέρα κάνοντας πράγματα και επιθέσεις εκτός λογικής. Προσπαθήσαμε πολύ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όμως στο τέλος του αγώνα η Αναγέννηση στάθηκε τυχερή και πήρε τελικά τη νίκη. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί με τα συνεχόμενα παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες κάθε Κυριακή και Τετάρτη παρουσιάστηκε μια κόπωση. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την Χαλκίδα πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.", είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το κύπελλο:

"Όσο για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ σίγουρα πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι και θέλουμε με την απόδοση μας να δείξουμε ότι ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται άδικα στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: