Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΟΦΗ : "Ένα γεμάτο γήπεδο" - Στις 4:30μμ στο γήπεδο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Πηγή : www.basketblog.gr

Μπορεί ο ΟΦΗ την Κυριακή να αγωνίζεται απέναντι στη Φλόγα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη για τον θεσμό του κυπέλλου. Η ΕΟΚ όρισε το παιχνίδι για τις 5μμ και όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης

"Θέλουμε στο παιχνίδι αυτό ένα γεμάτο γήπεδο με καλή συμπεριφορά από τους φιλάθλους για να τιμήσουμε την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι σήμερα", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου και συνέχισε: "Είναι μεγάλη τιμή για το σωματείο μας το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδο μας. Είναι η πρώτη φορά που περνάμε στους 16 του Κυπέλλου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που έχει γίνει. Θέλω να συγχαρώ ειδικά τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα και σιγά-σιγά δείχνει να αφομοιώνεται με το τμήμα μπάσκετ. Είναι σημαντικό αυτό ως προς τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν στους αγώνες και η οποία μέχρι τώρα είναι αυτή που θέλουμε. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια".

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ Μάνος Ξημέρης μίλησε για την έδρα της ομάδας υπογραμμίζοντας πως "ποτέ δεν σκεφτήκαμε να αλλάξουμε έδρα και να κάνουμε το παιχνίδι κάπου αλλού για εμπορικούς λόγους. Είμαι της άποψης ότι οι έδρες δεν αλλάζουν. Άλλωστε πρέπει να τιμήσουμε και τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και έχουν βάλει τις διαφημίσεις τους στο κλειστό μας. Θα ήταν επικοινωνιακά λάθος αν σκεφτόμασταν κάτι άλλο σε αυτή τη φάση…".

Προς το παρών πάντως υπάρχει το παιχνίδι με τη Φλόγα την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το γεγονός πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν να αντιμετωπίσουν και την κόπωση των παικτών από τους συνεχείς αγώνες. Όπως λέει ο Μάνος Ξημέρης "πράγματι η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και στο παιχνίδι αυτό, που το χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ γνωστοποιεί στους κατόχους διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, ότι "στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ, θα πρέπει να βρίσκονται μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο γήπεδο. Και αυτό γιατί μετά τις 4.30μμ (το ματς αρχίζει στις 5μμ) θα διατεθούν τα 500 εισιτήρια που έχουν κυκλοφορήσει και τα οποία τιμώνται 10 ευρώ. Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθεί ελεύθερα θα εξαρτηθεί από την παρουσία των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας στο γήπεδο". Να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΑΕΚ δεν ζήτησε εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: