Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Εφήβων : Ιεράπετρα - Εργοτέλης 64 - 77 ... Κάρφωμα και σπάσιμο του ταμπλό !


Μπορεί να μην έκανε η Ιεράπετρα το 4*4, νίκες το Σαββατοκύριακο σε Ανδρικό - Παιδικό - Αναπτυξιακό και να έχασε την Δευτέρα το βράδυ με 77 - 64 στην έδρα της από τον Εργοτέλη, εξέδωσε όμως την παρακάτω ανακοίνωση που δείχνει το ήθος και το πνεύμα των ανθρώπων που διοικούν τον σύλλογο :

"Συγχαρητήρια στα πέντε παιδιά του ΕΡΓΟΤΕΛΗ που ήρθαν στην πόλη μας και απέδειξαν ότι το μεγαλύτερο προσόν στον αθλητισμό είναι η ψυχή."

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ) : AΘΕΝΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 12, ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ 2, ΜΑΛΑΘΡΑΚΗΣ 3(1), ΚΟΛΟΒΟΣ 25(2), ΣΚΥΒΑΛΟΣ 22, ΧΑΤΖΑΚΗΣ Γ., ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. (ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ) : ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ 32 (2), ΚΑΤΣΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ 32(4), ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ 7, ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ 6.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα το σπάσιμο του ταμπλό στην προθέρμανση, μετά από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του ΑΛΕΞΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, γεγονός που καθυστέρησε την έναρξη του παιχνιδιού, οι 32 πόντοι (2 τρίποντα) του Χαλκιαδάκη παρόλο που αγωνίστηκε τραυματίας και του Γρηγόρη Κατσαμπρακάκη με 4 τρίποντα (φωτογραφία) που αγωνίζεται και στην ανδρική ομάδα του Εργοτέλη και το γεγονός ότι ο Εργοτέλης πήγε στην Ιεράπετρα με ... πέντε (5) !!! παίκτες . Το ρεκόρ βέβαια του Γρηγόρη είναι οι 64 πόντοι με 10 τρίποντα (!!!) σε αγώνα του Πρωταθλήματος Παίδων με το Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: