Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Ιεράπετρα : Το... μάθημα μιας ήττας


Πηγή : www.basketblog.gr (του Αλέξανδρου Πρίφτη)

Η Ιεράπετρα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο Όμιλο Νότου, ωστόσο το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Χθες το συγκρότημα του Γιώργου Μακράκη ηττήθηκε από τον Ιωνικό Ν. Φιλ. και από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως το συγκεκριμένο ματς ήταν το καλύτερο δυνατό μάθημα για τον ίδιο και τους παίκτες του.

Η ομάδας της Κρήτης βρέθηκε να νικάει με 22 πόντους διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα –σύμφωνα με τους ίδιους τους ανθρώπους της Ιεράπετρας- η διαιτησία στράφηκε εναντίων τους και το παιχνίδι από ήρεμο που ήταν έγινε νευρικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γυρίσουν το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι να χάσουν την συγκέντρωση που είχαν στην αρχή του παιχνιδιού. Να αναφέρουμε πως η Ιεράπετρα έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο αυτό που απασχολεί τον Γιώργο Μακράκη είναι πως θα διορθωθεί η εικόνα της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της καθ’ όλη τη διάρκεια και να μην χάνει τον ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση από το οτιδήποτε συμβεί πάνω στο παρκέ. Πρώτο μέλημα του Έλληνα τεχνικού θα είναι η διόρθωση του συγκεκριμένου προβλήματος προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: