Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Νίκη - πρόκριση του ΟΦΗ επί του Αμύντα με 75 - 71 στο Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών - ICBS ο επόμενος αντίπαλος.

Ελάχιστες ήταν οι στιγμές που δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις στον αγώνα.

Ο Αλέξης Τσακιρίδης ήταν και πάλι από τους κορυφαίους του αγώνα.

Δέδας και Βλάχος στην συνέντευξη τύπου στο ΒΑΚ

Πέτρος Μπελιμπασάκης και Πέτρος Περάκης. Δύο ιστορικές φυσιογνωμίες στο ΒΑΚ με μόνιμη θέση παρακολούθησης των αγώνων.



Ο μεγάλος απών Σάκης Παναγάκης με τις κυρίες της Γραμματείας, Ελένη Καπετάνιου και Στέλα Αποστολάκη.

Διαιτητές, Γραμματεία και ο Κομισάριος (Μούστος) του αγώνα.

Μόνος του ο Νίκος. Την Κυριακή όμως με το Λαύριο ετοιμάζουν πανηγυρική φιέστα στο ΒΑΚ.

Δύο αντιδήμαρχοι στο ΒΑΚ. Ξημέρης και Αλεξάκης, με τον τελευταίο να είναι σχεδόν πάντα παρών στους αγώνες μπάσκετ του ΟΦΗ.






Νίκη - έστω και δύσκολα - πέτυχε ο ΟΦΗ επί του Αμύντα στο (κεκλεισμένων των θυρών ΒΑΚ) στην πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει το ICBS στο ΒΑΚ
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά και μέχρι και το τέλος και του τρίτου δεκαλέπτου ήταν συνεχώς μπροστά, όμως σιγά - σιγά η κούραση άρχισε να γίνεται ορατή και 8' και 40" πριν το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου ο Αμύντας πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 53 - 55. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά και 3' και 10" πριν το τέλος το σκορ ήταν 64 - 64. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΟΦΗ ήταν πιο ψύχραιμος και πήρε τελικά την νίκη με 75 - 71.
Στην συνέντευξη τύπου ο Στέφανος Δέδας μίλησε για την κούραση των παικτών από το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στην Αθήνα και την προσπάθεια που έκανε να χρησιμοποιήσει και άλλους παίκτες, κάτι όμως που παραλίγο να κοστίσει. Τόνισε και πάλι την απουσία του Παναγάκη κάτι που έχει σαν συνέπεια την υπερχρησιμοποίηση του Μπαρλά στα παιχνίδια στην θέση play maker. Τέλος είπε ότι εκείνο που προέχει τώρα είναι η ξεκούραση των παικτών ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με το Λαύριο στο ΒΑΚ, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.
Κορυφαίος από τον ΟΦΗ και πάλι ο Αλέξης Τσακιρίδης με 24 πόντους και 4 τρίποντα, ενώ συνολικά οι παίκτες του Στέφανου Δέδα πέτυχαν 10 τρίποντα. Από την ομάδα του Αμύντα κορυφαίος ο Ζούπας με 29 πόντους και 6 τρίποντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι 5' και 54" πριν ολοκληρωθεί το δεύερο δεκάλεπτο το σκορ άλλαξε στο ταμπλό και από 29 - 25 έγινε 29 - 28 λόγω κάποιων πόντων που σύμφωνα με τους παράγοντες του Αμύντα δεν είχαν υπολογιστεί.

Δεκάλεπτα : 25-14, 44-32, 53-52, 75-71

Διαιτητές: Κοτσίμπος – Αναστόπουλος.

ΟΦΗ (Δέδας): Βαρλάς 6 (1), Δελατόλας 4, Τσέλιος 15 (2), Τσακιρίδης 24 (4), Βαγενάς 8 (2), Χουλιάρας 3, Φαρμάκης 5 (1), Σαμουρέλης 10.
ΑΜΥΝΤΑΣ (Βλάχος): Ζούπας 29 (6) , Σαμοθράκης 7 (1), Μπούτρος, Παγώνης 2, Δορκοφίκης 2, Βογιατζής 16, Λαζαρίδης 2, Μουμούρης 2, Γιανναλέτσος 11 (1).


Δεν υπάρχουν σχόλια: