Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

A2 : σοβαρός τραυματισμός του Αλέξη Τσακιρίδη !


Πρωτάθλημα Α2 Ανδρών : ΑΓΟΡ - Παγκράτι 76-71 (21-11-09) το τρίτο δεκάλεπτο


Στα γραφεία της ΕΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα και το τελευταίο υπογεγραμμένο χαρτί από τις ομάδες της Α2, σχετικά με το αίτημα επανάληψης της 5ης αγωνιστικής. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, όλα τα σωματεία της Α2 συμφώνησαν να επαναληφθεί η αγωνιστική της απεργίας και πλέον το... μπαλάκι περνά στην Ομοσπονδία. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της τελευταίας αναμένεται να ορίσει εντός της εβδομάδας την ημέρα οπότε θα γίνει η εμβόλιμη αγωνιστική.

Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΚΑΟΔ, για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Αλέξη Τσακιρίδη. Σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση των γιατρών, ο άτυχος γκαρντ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, έχει υποστεί ζημιά στον χιαστό. Το πρόβλημα εντείνεται από το ότι πρόκειται για ήδη χειρουργημένο χιαστό
Ο Τσακιρίδης θα υποβληθεί την Τετά
ρτη σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει γερός στους αγωνιστικούς χώρους. Σύσσωμη η διοίκηση του ΚΑΟΔ, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες του, βρίσκονται στο πλευρό του, σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για την καριέρα του 30χρονο αθλητή.

Στο βίντεο που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις του τρίτου δεκαλέπτου του μεγάλου παιχνιδιού στο Ρέθυμνο ανάμεσα στον ΑΓΟΡ και το Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: