Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Α2 Ανδρών : με πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ το Σάββατο στο ΒΑΚ απέναντι στον Ερμή - Για την 5η νίκη του ο ΑΓΟΡ στο Αιγάλεω !


Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ. Και αυτό το διήμερο είναι σημαντικό για το σύλλογο μας από πλευράς αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το Σάββατο το μπάσκετ δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερμή/Λαγκαδά για το πρωτάθλημα της Α2 και μετά από μια κακή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας, περιμένουμε από τους αθλητές, ένα καλύτερο πρόσωπο που θα εμπνεύσει και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. Και στο παιχνίδι αυτό η παρουσία του κόσμου και η δύναμη της έδρας θα είναι καθοριστική, για να φτάσουμε στη νίκη, που είναι αναγκαία για τους στόχους που έχει η ομάδα μπάσκετ στη φετινή σεζόν".

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει λοιπόν η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ,που υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα (5.30μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βραδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, τον Ερμή Λαγκαδά για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Τα προβλήματα δυστυχώς δεν λείπουν για τον Γιώργο Βόβορα, καθώς ο Σουφλιάς υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι. Ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μπαρλά και Χουλιάρα, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Για το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Βοβορας τονίζει ότι «έχουμε δυσκολίες και προβλήματα τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Καμιά φορά τα προβλήματα σε συσπειρώνουν και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς για να φτάσουμε στη νίκη. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην Καλλιθέα και θα έχει μεγάλη σημασία να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό. Πρέπει τα παιδιά να δώσουν το 100% και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι μαχητική και σκληρή ομάδα, παλεύει όλα τα παιχνίδια και χρειάζεται προσοχή».

Στο Αιγάλεω δοκιμάζεται το Σάββατο το Ρέθυμνο, το οποίο θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί και να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Νίκο Καραγιάννη να επαναλαμβάνει συνεχώς στους παίκτες του, ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και δηλώνοντας ότι "είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία για να κάνουμε την πέμπτη μας νίκη"

Το Ρέθυμνο πάντως θα παραταχθεί με απουσίες στην Αθήνα, καθώς δεν υπολογίζεται ο Νίκος Στυλιανού και ο Λευτέρης Νεοφυτίδης. Ο Ελληνοκύπριος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με την υγεία του και αναχώρησε και πάλι για την Κύπρο, ενώ ο Νεοφυτίδης ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και δεν μετέχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Η συμμετοχή του τελευταίου πάντως, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Κουτσουρεμένη Αγωνσιτική στην Α2 !
πηγή : www.basketvlog.gr
Χωρίς τρία παιχνίδια, ανοίγει αύριο το απόγευμα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α2, τη στιγμή που εκκρεμεί και η 5η ημέρα, λόγω της απεργίας των αθλητών.
Το Παγκράτι - Ολυμπιάδα Πατρών θα γίνει τη Δευτέρα, λόγω μη διαθεσιμότητας του Μετς, ενώ το Δάφνη - Νήαρ Ηστ την Τετάρτη, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει αναβολή λόγω υποχρεώσεων του Τσούτσου με την ομάδα της Αστυνομίας. Το μεσημέρι ανακοινώθηκε και η αναβολή του ΚΑΟΔ - Πέραμα, λόγω προσβολής έξι παικτών των φιλοξενούμενων από τον ιό Η1Ν1.
Από την αυριανή… κουτσουρεμένη αγωνιστική, πάντως, υπάρχουν ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ματς:
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Με… νωπές τις δάφνες από τον θρίαμβο επί του Πανιωνίου στο κύπελλο, ο Ηρακλής καλείται να επιστρέψει στην… πεζή πραγματικότητα της Α2 και να προσθέσει ακόμη δύο πολύτιμους πόντους στο σακούλι του. Στη "ζεστή" έδρα των Σερρών τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα, καθώς οι Ίκαροι έδειξαν και στο ματς με τη Νήαρ Ηστ τα… δόντια τους.
ΟΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα. Οι Κρητικοί από κακή εμφάνιση και ήττα στην Καλλιθέα, ενώ ο Ερμής από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για τους δύο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για παραμονή.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ: Ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη είναι και η αναμέτρηση της Τρίπολης, καθώς αναμετρώνται δύο ισοδύναμες -φαινομενικά- ομάδες, οι οποίες έχουν αρκετά υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν.
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΡΕΘΥΜΝΟ: Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του φιλοδοξεί να πετύχει στο "Σίτι" το Ρέθυμνο και αναμφίβολα είναι το μεγάλο φαβορί, κόντρα σε μια ομάδα που μέχρι τώρα θυμίζει το… φάντασμα του ένδοξου παρελθόντος και παραμένει χωρίς "ροζ φύλλο".
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΞΑΝΘΗ: Το παιχνίδι αυτό είναι σαν… τελικός, κυρίως για τον Αμύντα, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα πόντους για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Ξάνθη είναι σαφώς πιο ισχυρή φέτος, όμως πρέπει να δείξει χαρακτήρα και μακριά από την έδρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: