Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ιεράπετρα - 1ο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων : και Επίλεκτοι αθλητές Κρήτης στην μεγάλη γιορτή !


Όπως είναι γνωστό στις 27-28-29 Δεκεμβρίου 2009, θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα το 1ο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων με διοργανωτές τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, με την συμμετοχή των ομάδων : 1. Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, 2. ΠΑΟΚ, 3. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, 4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 5. FORTITUNDO BOLOGNIA, 6. HOSPITALET BARCELONA, 7. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΗΒΩΝ U18 (η οποία κατά εξαίρεση θα δώσει μόνο τρεις αγώνες).

Στην προσπάθεια στην μεγάλη αυτή γιορτή να συμμετέχουν και αθλητές από την Κρήτη, εισηγηθήκαμε στους διοργανωτές να συγκροτηθεί μια ομάδα επίλεκτων γεννηθέντες από το 1991 μέχρι και το 1994 ή και το 1995, η οποία θα την 2η ημέρα των αγώνων (Δευτέρα 27-12-09) να παίξει φιλικό παιχνίδι με την Fortitundo Bolognia, η οποία την ημέρα εκείνη έχει αγωνιστικό ρεπό. Ο Νίκος Κοϊνάς (πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ιεράπετρα) και ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης (πρόεδρος ΑΟ Ιεράπετρα), που διακρίνονται ιδιαιτέρως για την αγάπη των υποδομών όλης της Κρήτης, αποδέχτηκαν αμέσως την εισήγηση μας, ήρθαν σε επαφή με την Bolognia Hospitalet η οποία απεδέχθη με την σειρά της την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού και έτσι αυτό εντάχθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων.

Αυτό που απομένει τώρα είναι ο ορισμός του προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα των Επίλεκτων αθλητών της Κρήτης και βέβαια θα επιλέξει αυτούς που θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Ήδη οι διοργανωτές έχουν κάνει κρούσεις σε προπονητές με μεγάλη εμπειρία στις υποδομές, ατομικά και μέσω της ΕΚΑΣΚ και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: