Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΟΦΗ - Ερμής Λαγκαδά (Α2) : Η πρώτη μας προσπάθεια για ζωντανή μετάδοση αγώνα από το ΒΑΚ !

Η πρώτη live - ζωντανή με εικόνα μετάδοση αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ στην Κρήτη είναι γεγονός και έγινε το Σάββατο το πρωί στο Λίντο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Παίδων Ηράκλειο - ΟΦΗ.

***** Το Πανεπιστήμιο Κρήτης στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Πανεπιστημίων το καλοκαίρι είχε μεταδώσει ζωντανά με εικόνα παιχνίδια, στο διαδίκτυο, αλλά εκεί βέβαια μιλάμε για άλλα δεδομένα αφού χάρις στα ερευνητικά προγράμματα υπάρχει υπερσύγχρονος εξοπλισμός (Hardwrae - Software) και γραμμές internet με φοβερές και ασύλληπτες ταχύτητες !

Σήμερα στο παιχνίδι του ΟΦΗ στο ΒΑΚ με τον Ερμή Λαγκαδά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε live – ζωντανή μετάδοση μέσω του internet !. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλά προβλήματα (λόγω μη ύπαρξης γραμμής ADSL στο ΒΑΚ) και η ποιότητα της εικόνας και του ήχου ίσως δεν θα είναι πολύ καλή, θα γίνει όμως η προσπάθεια για να δούμε τα προβλήματα που θα προκύψουν. Επίσης θα υπάρχει και ο περιορισμός των (max) 20 ταυτόχρονων χρηστών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές που κάναμε παίζει στον Mozilla Firefox (επιλογή άνοιγμα αρχείου) και στον Internet Explorer, ενώ η παρουσίαση γίνεται στο Windows Media Player.

Live - Ζωντανή Μετάδοση (πατήσετε εδώ) Α2 Ανδρών ΟΦΗ - Ερμής Λαγκαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια: