Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Α2 Ανδρών : το δραματικό φινάλε στον αγώνα ΟΦΗ - Ερμής Λαγκαδά 62-66 (28-11-09) ! - η πρώτη ζωντανή με εικόνα μετάδοση στο internet στην Κρήτη !


Πρωτάθλημα Α2 Ανδρών
2009-10 - έκτη αγωνιστική : ΟΦΗ - Ερμής Λαγκαδά 62-66 (28-11-09) το δραματικό φινάλε



Πρωτάθλημα Παίδων Κρήτης 2009-10 - Α' κατηγορία : Ηράκλειο - ΟΦΗ 90-60 (28-11-09) το τέλος

Για εμάς ήταν μια ιστορική ημέρα η χθεσινή, αφού κάναμε δύο ζωντανές μεταδόσεις με εικόνα. Η πρώτη έγινε το πρωί από το Λίντο στον αγώνα του πρωταθλήματος Παίδων Κρήτης Ηράκλειο – ΟΦΗ και τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά. Η δεύτερη έγινε από το ΒΑΚ στον αγώνα Α2 Ανδρών ΟΦΗ – Ερμής Λαγκαδά, όπου εκεί δυστυχώς παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα λόγω της έλλειψης γραμμής ADSL και η μεταφορά εικόνας με ασύρματο δίκτυο (on the go) ήταν πολύ δύσκολη αφού και σε αυτήν την σύνδεση το σήμα δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλές διακοπές στην μετάδοση της εικόνας. Με την τοποθέτηση όμως γραμμής ADSL και στο ΒΑΚ θα λυθούν όλα τα προβλήματα.
Σιγά – σιγά λοιπόν βλέποντας προβλήματα και λάθη η προσπάθεια αυτή θα τελειοποιηθεί και θα βοηθήσει στην περεταίρω προβολή και διάδοση του αθλήματος. Είμαστε λοιπόν περήφανοι για την πρώτη ζωντανή με εικόνα μέσω του internet μετάδοση αγώνα πρωταθλήματος Μπάσκετ στην Κρήτη και ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς μας – υποστηρικτές μας για τις δυνατότητες που μας δίνουν ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε την σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο του μπάσκετ.

***** Το Πανεπιστήμιο Κρήτης στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Πανεπιστημίων το καλοκαίρι είχε μεταδώσει ζωντανά με εικόνα παιχνίδια στο διαδίκτυο, αλλά εκεί βέβαια μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα αφού χάρις στα μεγάλα ερευνητικά προγράμματα υπάρχει υπερσύγχρονος εξοπλισμός (Hardwrae - Software) και γραμμές internet με φοβερές και ασύλληπτες ταχύτητες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: