Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Όλα γίνονται από αγάπη και μεράκι !

Από ένα φίλο πήραμε το παρακάτω e-mail :

"ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ (ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ),ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ,ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , ΝΙΚΟΣ".

Ο φίλος μας έχει δίκιο, όμως θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι : α) στην προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε πριν περίπου ενάμιση χρόνο, είμαστε μόνοι, δηλαδή … είμαι μόνο εγώ και β) κάθε Σαββατοκύριακο παίζονται δεκάδες αγώνες και προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε σε όλους. Ζητήσαμε την βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο του μπάσκετ για να μας αποστέλλουν στοιχεία. Ανταποκρίθηκαν λίγοι, αν και σιγά - σιγά η βοήθεια μεγαλώνει.
Είναι προφανές ότι πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά τις ομάδες τις Κρήτης που συμμετέχουν στις Εθνικές Κατηγορίες και συγχρόνως όσο μπορούμε και τις υπόλοιπες ομάδες της Κρήτης όλων των κατηγοριών, από Παμπαίδες και Παγκορασίδες μέχρι τις Ανδρικές και Γυναικείες ομάδες. Και όλα αυτά βέβαια με το βασικό δεδομένο ότι δεν είναι αυτή η επαγγελματική μας δουλειά, αλλά γίνεται καθαρά από μεράκι και αγάπη.
Τέλος ο φίλος μας είναι λίγο άδικος με την αναφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, αφού αν μπει στο Youtube θα βρει αρκετά βίντεο, από τα κορίτσια και τα αγόρια του αγαπημένου μας συλλόγου μέχρι την Ανδρική ομάδα του, όπως βέβαια και σχεδόν όλων των ομάδων της Κρήτης. Ίσως βέβαια να υπάρχουν και κάποια τμήματα συλλόγων που δεν τα έχουμε ακόμα παρουσιάσει στο site - blog, όμως θα γίνει σιγά - σιγά και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: