Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ερμής Λαγκαδά - Γιώργος Σιγάλας : "το σημαντικό πλεονέκτημα του ΟΦΗ είναι η έδρα του" !


Ο Ερμής Λαγκαδά την περασμένη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ο προπονητής του, Γιώργος Σιγάλας, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και όχι μόνο.

ΟΦΗ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και πιστεύω ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο ματς. Βέβαια, στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει κανένας εύκολος αγώνας. Μέχρι τώρα έχουμε χάσει από ομάδες που δεν ήταν καλύτερες από εμάς και πιστεύω ότι ήταν θέμα τύχης". Στη συνέχεια σχολίασε την Κρητική ομάδα, επισημαίνοντας: "Η εικόνα που έχει παρουσιάσει είναι αρκετά καλή και σημαντικό πλεονέκτημα έχει όταν παίζει στην έδρα της. Εύχομαι η Κρήτη να έχει σύντομα ομάδα στην Α1. Εύχομαι το καλύτερο για τον ΟΦΗ και μακάρι τα επόμενα χρόνια να αγωνίζεται στα "σαλόνια", αν και πιστεύω ότι στόχος είναι η εδραίωση στην κατηγορία, για να μπορεί στην συνέχεια να κοιτάξει ψηλότερα".
Δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει για την ομάδα του και τη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα: "Χάσαμε ματς στις λεπτομέρειες. Πάντως, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και έχουμε θέσει ως στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Θα πρέπει να παίρνουμε νίκες και εκτός έδρας, ώστε να μπορούμε να ανεβούμε βαθμολογικά".
Όσον αφορά στον εαυτό του, σχολίασε: "Σίγουρα έχω επηρεαστεί από τη συνεργασία μου με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Έχω εμπνευστεί από τη δική του φιλοσοφία. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής. Το να είσαι παίκτης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό…".
Για την πρόσφατη απεργία του ΠΣΑΚ τόνισε: "Πρέπει να αλλάξουν πολλά, για να έχουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς του ελληνικού μπάσκετ. Θα πρέπει να συζητήσουν όλοι μαζί, ΕΟΚ, πολιτεία και να γίνουν προτάσεις από όλους. Θα πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι στόχοι που θέτουν οι εμπλεκόμενες πλευρές και να βρει η πολιτεία την καλύτερη λύση"

Δεν υπάρχουν σχόλια: