Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Α2 - ΟΦΗ - Βασίλης Ξημέρης : "δείξτε μας ότι ήταν μια κακή παρένθεση" - έκρουσε το καμπανάκι για όλους !


Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης και ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης, μίλησαν στους παίκτες της ομάδας στο ΒΑΚ και πέρασαν μηνύματα τους μετά την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδα την Κυριακή στην Καλλιθέα, κρούοντας το καμπανάκι προς όλους.

Ο Βασίλης Ξημέρης μεταξύ άλλων τόνισε : “H ομάδα μπάσκετ του συλλόγου είναι μια οικογένεια και η διοίκηση είναι συνεχώς στο πλευρό της και πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της. Το καλοκαίρι έγινε ο σχεδιασμός ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Β’ Εθνική. Μετά τις εξελίξεις και την άνοδο στην Α2, έγιναν οι κατάλληλες προσθήκες, πάντα σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή, ώστε να δημιουργηθεί μια αξιόμαχη ομάδα με στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Στα 4 πρώτα παιχνίδια δείξαμε στοιχεία μια σοβαρής, αξιόπιστης και αξιόμαχης ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, κάτι που απαιτεί η ιστορία του συλλόγου αλλά και ο κόσμος μας.
Το ερώτημα μας και ο προβληματισμός μας είναι τι άλλαξε και η ομάδα παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την Κυριακή στην Καλλιθέα με τον Ίκαρο. Υπήρξαν κάποια προβλήματα ; Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ;
Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας θέλει και απαιτεί να παίζουμε με όλους τους αντιπάλους, ανεξάρτητα της δυναμικότητας τους και της βαθμολογικής τους θέσης σαν ίσος προς ίσο και με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική διάθεση. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Χρειάζεται στα 40’ αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα.
Ελπίζουμε το παιχνίδι της Κυριακής να ήταν απλά μια κακή παρέθενση. Διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας δεν θα ανεχτούμε παρόμοια εμφάνιση. Με την εμφάνιση σας εκθέσατε και αδικήσατε τους εαυτούς σας, αλλά και την ομάδα. Πρέπει να κάνετε ο καθένας από εσάς αλλά και όλοι μαζί αυτοκριτική. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά. Πάμε για 2 νίκες στα επόμενα 2 παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας έχοντας το ίδιο πρόσωπο που εμφανίσαμε στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Όμως όποιος δεν καταλάβει αυτό το σκεπτικό και δεν εναρμονιστεί με αυτήν την λογική και έχει νοοτροπία δημοσιοϋπαλληλική θα έχει πρόβλημα. Δίνουμε περιθώριο σε όλους μέχρι 31 Δεκεμβρίου να μας αποδείξουν την πραγματική τους αξία μέσα στο γήπεδο. Όσοι δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου της ομάδας, θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες.
Σας εμπιστευόμαστε και σας στηρίζουμε μαζί με την τεχνική ηγεσία και περιμένουμε να δείξτε όλοι τις δυνατότητες σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: