Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Παίκτες ΟΦΗ : "η ομάδα έχει άριστη οργάνωση" ! Η απεργία ... έφαγε τον Σορώτο !


Από τους παίκτες του ΟΦΗ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση : “Οι παίχτες του ΟΦΗ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ξημέρη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την συμπαράσταση τους στην χθεσινή απεργία και θέλουμε επίσης να τονίσουμε την άριστη οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, καθώς πρέπει να είμαστε από τους ελάχιστους παίχτες που έχει μεριμνήσει η ομάδα για την ασφάλιση τους. Ουδέποτε όμως η κίνηση μας αυτή δεν είχε στόχο τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας, στόχος είναι η συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέρφων”.

Η απεργία του Π.Σ.Α.Κ ... έφαγε τον Σορώτο

πηγή : www.basketblog.gr
Απίστευτο, αλλά αληθινό!... Ο Κώστας Σορώτος δεν πρόλαβε παρά να καθίσει για έναν αγώνα στον πάγκο της Ολυμπιάδας Πατρών. Και μάλιστα, η παρουσία του βοήθησε τους "πορτοκαλί" να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης. Εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν!!! Ο λόγος δεν έγινε γνωστός. Προφανώς δεν έχει να κάνει με αγωνιστικά ζητήματα, αφού δεν μεσολάβησε αγωνιστική κίνηση, δεν υπήρξε… αρνητικό αποτέλεσμα, γιατί απλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο η νίκη επί του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η διαφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της Ολυμπιάδας και τον Έλληνα τεχνικό, είχε να κάνει με την απεργία των παικτών. Ο Σορώτος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των παικτών, αν και στο facebook έγραψε ένα… προφητικό (;) μήνυμα:

"Πώς το είχε πει εκείνο ο Σκορδάς: "Όταν τσακώνονται δυο βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια....". Οι μεγάλοι της Α1 πήρανε τη μετάθεση της αγωνιστικής και την έβγαλαν πάλι άβρεχτοι και καθαροί. Οι μαλάκες της Α2 θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο, να κάνουν τους καραγκιόζηδες…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: