Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Α2 Ανδρών : Το λουκέτο ήταν… πανελλήνιο

Το φύλλο του (μη) αγώνα στο ΒΑΚ (το κουίζ βέβαια είναι ποιοί φίλοι βοηθούν για να το φωτογραφήσουμε)

Οι πάικτες του ΟΦΗ και του Περάματος μια γροθιά στο κέντρο του ΒΑΚ


πηγή : www.basketblog.gr
Προσπάθησαν, πάλεψαν, κάποιοι έδωσαν σκληρή... λυσσαλέα μάχη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Κανένα ματς της Α2 δεν έγινε. Το λουκέτο ήταν… πανελλήνιο και αυτή η λέξη που χρησιμοποιήσαμε μόνο τυχαία δεν είναι.

Οι παίκτες του Αμύντα κράτησαν τον λόγο τους, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές. Μοναδικό πρόβλημα προέκυψε στην Τρίπολη, εκεί που ο πρόεδρος του Αρκαδικού ήθελε να χρησιμοποιήσει εφηβική ομάδα, προκειμένου να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Ο ομόλογός του, Νίκος Μπογονικολός στάθηκε στο πλάι των παικτών του. Με μπροστάρη τον Μανώλη Παπαμακάριο και συγκλονιστική προσπάθεια των παικτών του Πανελληνίου, που ταξίδεψαν στην Τρίπολη για να περιφρουρήσουν την απεργία, ο αγώνας δεν έγινε. Η νίκη ήταν… πανελλήνια.

Βεβαίως, κυκλοφορούσαν φήμες και ψεύτικες πληροφορίες. "Γίνεται το ματς στο Ιβανόφειο" ρωτούσαν με τρόμο οι άνθρωποι των Σερρών. "Είμαστε στο κέντρο του γηπέδου και πίνουμε καφέ. Να σας στείλω και φωτογραφίες" ήταν η απάντηση του Νίκου Σπανού, του Γ.Σ. Ολύμπιας, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Παντού, παίκτες της Α1 (οι αθλητές της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Παγκράτι, του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού στον Υμηττό, του Ολυμπιακού στη Δάφνη, του ΠΑΟΚ και του Άρη επίσης στο Ιβανόφειο, κτλ.) έδωσαν τη μάχη και την κέρδισαν.

Η επιτυχία είναι προϊόν ενότητας και αποφασιστικότητας. Η σημερινή αγωνιστική δεν έγινε. Ο αγώνας, όμως, ίσως να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του μπάσκετ.

Από τους ελάχιστους φιλαθλους στο ΒΑΚ η σύντροφος του Σταύρου Δανιήλ !

Γενέθλια και τούρτα - έκπληξη από τους παίκτες στον προπονητή του Περάματος Καλαμπάκο !

Τα μαζεύουν και οι άνθρωποι από του Γαλάνη (Στατιστικά)

Ο Νίκος Δελατόλας με τον Μενέλαο Κουμάκη

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αττικής Θοδωρής Βιδάλης (δεξιά) με τον Σάκη Παναγάκη και τον πατέρα του (διαιτητής στην πάλη) !

Δεν υπάρχουν σχόλια: