Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Διαγόρας - Παναγιωταράκος : "ήταν ένα τυχερό σουτ" , Ηράκλειο - Δημητριάδης : "ήταν κλοπή" !

πηγή : www.basketblog.gr
Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο 2ο Όμιλο Νότου ο Διαγόρας Ρόδου, μετά και τη νίκη του επί του Ηρακλείου. "Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι το Ηράκλειο, έτσι όπως εξελίχθηκε στο τέλος", παραδέχθηκε ο Πάνος Παναγιωταράκος, για να προσθέσει αμέσως μετά: "Στο παιχνίδι είχαμε αρκετά κενά διαστήματα και πρέπει να τα βελτιώσουμε για να μπορέσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα".
Όσον αφορά στο απίστευτο τρίποντο, με το οποίο χάρισε στον Διαγόρα το ροζ φύλλο, υπογράμμισε: "Ηταν ένα σουτ το οποίο θα μπορούσα να χαρακτηρίσω και τυχερό. Δεν έχω ξαναβάλει τόσο μακρινό τρίποντο, αλλά θυμάμαι με τους Αμπελόκηπους είχα πάρει μία προσπάθεια από τα 4 μέτρα στην εκπνοή και κερδίσαμε".

Ο τεχνικός τώρα του Κρητικού συγκροτήματος Μανόλης Δημητριάδης αναφέρθηκε στον Athletic Radio 104,2 σε όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την Ρόδο όπου ενώ είχε απομείνει ένα δέκατο του δευτερολέπτου, ο διαιτητής αποφάσισε να αλλάξει τον χρόνο και να δώσει χρόνο επίθεσης στον Διαγόρα 8 δευτερολέπτων. "Ότι έγινε στην Ρόδο ήταν κλοπή. Εκτός από τις συνθήκες του αγώνα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την εχθρική ατμόσφαιρα με οπαδούς του ποδοσφαιρικού Διαγόρα. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να αφήσουμε πίσω μας όλες τις δυσκολίες". Για την απόφαση του διαιτητή να αλλάξει τον χρόνο είπε : "Ο διαιτητής πήρε πάνω του την απόφαση να αλλάξει ο χρόνος γιατί όπως μας είπε είχε κυλήσει αδικαιολόγητα. Μας έλεγε μετά τον αγώνα ότι ήταν αντικειμενικός και τότε εγώ τον ρώτησα "γιατί δεν άφησες τότε να πάει το παιχνίδι στην παράταση και ας το χάσουμε;". Κάναμε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα και κάποιοι μας λένε ότι ίσως να επαναληφθεί το παιχνίδι. Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση". Τέλος για την φετινή χρονιά: "Είμαστε μια νέα ομάδα και μέχρι τώρα έχουμε παίξει εκτός έδρας με δύο ομάδες που πάνε για άνοδο(σημ. Λιβαδειά και Διαγόρας). Εντός έδρας έχουμε μια καλή παρουσία και διαθέτουμε ένα καλό σύνολο. Είναι όμως κρίμα να παίζουμε μπροστά σε 200 άτομα. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Ηρακλείου για να μας βοηθάει στα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: