Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Ο Χρήστος Χαρίσης κοντά στο "Ηράκλειο" !


Μια μεγάλη δόξα του Ελληνικού Μπάσκετ και του “Ηράκλειο, ο Χρήστος Χαρίσης, με συμμετοχές μεταξύ άλλων σε Εθνική Ανδρών - Ολυμπιακό - Πρόκομ - Σιένα - Ταουγκρές και πέρυσι στον ΠΑΟΚ, επισκέφθηκε το Σάββατο το βράδυ την αποστολή της Κρητικής ομάδας στο ξενοδοχείο. Οι φήμες ότι συζητήθηκε η πιθανή μεταγραφή του σε σύλλογο της Κρήτης θα απαντηθούν στην συνέντευξη που μας παραχώρησε και θα αναρτήσουμε σύντομα.

Στην Βικιπαίδεια διαβάζουμε :
O Χρήστος Χαρίσης είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής, γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1976. Αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ με ύψος 1,89.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Αρίωνα και το 1997 αποκτήθηκε από το Ηράκλειο όπου είχε βασικό ρόλο για μια πενταετία. Στο τέλος του συμβολαίου του παραχωρήθηκε στην Ταουγκρές με την οποία ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ισπανίας. Το 2003 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Απόλλωνα Πατρών, τη Σιένα και την πολωνική Πρόκομ Τρεφλ του Σόποτ. Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
Με την Εθνική Ελλάδος έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια έχοντας σημειώσει 154 πόντους. Πήρε μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2003 και έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα στον αγώνα ενάντια στην Κροατία στο τελευταίο δευτερόλεπτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: