Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη για Παναγιώτη Μακρή (Α2 Ανδρών), Βασίλη Φλίγκο (Γ' Εθνική) και Δημήτρη Σταθάκη (Εθνική φήβων U18) !Ε



Το πρώτο του παιχνίδι στην Α2 Ανδρών θα διαιτητεύσει ο Παναγιώτης Μακρής την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ( Ολυμπιάδα Π-Αιγάλεω). Ο αγαπημένος φίλος μας Παναγιώτης ανεβαίνει με γοργά βήματα διαπρέποντας τόσο στον επαγγελματικό τομέα (στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου) όσο στην διαιτησία (Α κατηγορία) και στο συνδικαλισμό της (γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης). Μάλιστα τα σημερινά καλά μαντάτα ο Παναγιώτης τα έμαθε επιστρέφοντας από την Κόρινθο όπου διαιτήτευε μαζί με τον Γιώργο Βαλούρδο (ντεμπούτο του Γιώργο στην Γ' Εθνική) ! Εμείς συγχαίρουμε τον Παναγιώτη Μακρή και σίγουρα αυτή η νέα επιτυχία επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά και οργάνωση του Σ.ΔΙ.ΚΑ.Κ
Πρώτη όμως και για τον Βασίλη Φλίγκο στην Γ’ Εθνική, που μαζί με τον Βασίλη Γιαννακουδάκη θα διαιτητεύσουν την Κυριακή το παιχνίδι της Ιεράπετρας με την Λιβαδειά.

Πρώτη συμμετοχή και για τον Δημήτρη Σταθάκη σήμερα στην Εθνική Εφήβων U18 του Γιώργου Βλασσόπουλου. Ο γιός του Μάνθου Σταθάκη αγωνίσθηκε για 10’ στο φιλικό παιχνίδι με το ΣπόρτιγκΕθνική έχασε με 83-71 από την ομάδα της Γ’ Εθνικής – 2ος όμιλος Νότου ) πετυχαίνοντας 1/1 τρίποντα και 2/2 βολές έχοντας σε γενικές γραμμές καλή απόδοση. Ο Σταθάκης έχει αγωνισθεί ακόμα μια φορά με την Εθνική Παίδων σε φιλικό παιχνίδι της το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: