Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Ολυμπιακός : Τα τελευταία 205 διαρκείας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι έχουν απομείνει μόλις 205 διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για το κοινό, τα οποία όσοι θέλουν μπορούν να τα προμηθευτούν είτε από τα γραφεία της ΚΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, είτε από το επίσημο site της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί εκδόθηκαν 8.721 διαρκείας για τη σεζόν 2008-09 και σχεδόν έχουν εξαντληθεί μέσα σε ένα μήνα.

Τα τελευταία 205 εισιτήρια:
VIP 38
COURT SEAT 22
CENTRAL 1 324 6
CENTRAL 3 305 50
CENTRAL 3 327 30
CENTRAL 3 311 41
CENTRAL 3 321 18


Παρών στην «1η»

Η απόκτησή του έκανε αίσθηση σε όλο τον αθλητικό κόσμο, αλλά ο Ολυμπιακός τον απέκτησε για λόγους ουσίας και εν συνεχεία για εντυπωσιασμού. Ως εκ τούτου στον Πειραιά θέλουν να έχουν τον Τζος Τσίλντρες στην Αθήνα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας κι όλα δείχνουν πως στις 25 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφή μαζί του και με τον ατζέντη του κι έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για την έκδοση της αθλητικής βίζας του. Περιμένουν, λοιπόν, πως εντός του προσεχούς 10ημέρου θα την παραλάβει από το προξενείο της Καλιφόρνια (όπου είναι το σπίτι του) και θα είναι συνεπής στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς. Ο 25χρονος φόργουορντ, πάντως, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί εκτός φόρμας, καθώς δεν είναι από τους παίκτες που παραμελούν τελείως τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη γυμναστή, ώστε να συντηρεί τον εαυτό του σε καλή κατάσταση.
Καθυστερεί του Σλούκα

Από 'κει και πέρα, το θέμα απόκτησης του Κώστα Σλούκα αναμένεται να καθυστερήσει, καθώς από σήμερα θα βρίσκεται στη Χαλκιδική για να ξεκινήσει προετοιμασία με το εφηβικό τμήμα του Μαντουλίδη εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Η συμφωνία με την ομάδα του είναι δεδομένη, αλλά ο 18χρονος γκαρντ ακόμη δεν έχει πειστεί να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».
Ο λόγος είναι πως θεωρεί ότι δεν θα του δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξει το ταλέντο του, αν και το προπονητικό επιτελείο του Παναγιώτη Γιαννάκη σκοπεύει να δουλέψει πολύ μαζί του. Αντιρρήσεις έχει και η οικογένειά του και με δεδομένο ότι ο παίκτης αυτές τις μέρες θα έχει υποχρεώσεις, αναμένεται να υπάρξει χρονοτριβή. Βεβαίως οι επαφές θα συνεχιστούν και υπάρχει η αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο.
Η υπόθεση «Μάτσας»

Αντίθετα ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει πώς θα καταλήξει το διαζύγιο με τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας. Από τον Ιούλιο, όταν ο ατζέντης του Ριντ Σάλβεν είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από τα 4,4 εκατ. ευρώ του υπολοίπου του συμβολαίου του πελάτη του, ώστε να συναινέσει στην αποδέσμευσή του. Από την πλευρά τους οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, με δεδομένο ότι συμπεριφέρθηκαν υποδειγματικά στο Λιθουανό τα δύο χρόνια της παρουσίας του στο λιμάνι, περίμεναν καλύτερη αντιμετώπιση και δεν δέχονται να δώσουν όλο το ποσό. Ως εκ τούτου τα δύο μέρη έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ματσιγιάουσκας δεν θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αυτό που μένει να ρυθμιστεί είναι πόσο θα κοστίσει η αποχώρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: