Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Κώστας Σλούκας : Τελειώνει θετικά για τον Ολυμπιακό


Αφού εξασφάλισε με τις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού ένα «λαμπερό» παρόν, ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες έχει ρίξει το βλέμμα του στο «χρυσό» μέλλον. Οι «ερυθρόλευκοι» προσδοκούν να εντάξουν σύντομα στο δυναμικό τους τον πρωταθλητή Ευρώπης στους Εφηβους Κώστα Σλούκα, ο οποίος έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Πύργου και της Αμαλιάδας.
Η προσφορά του Ολυμπιακού προς τον Μαντουλίδη για τον 18χρονο γκαρντ είναι μακράν η καλύτερη από τους υπόλοιπους διεκδικητές, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει και ουσιαστικά αυτό που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να πει το «ναι» και ο παίκτης.
Το θέμα τρενάρει, διότι ο «Σλου» φοβάται ότι θα έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, αν και από τον Ολυμπιακό έχουν διαβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Παράλληλα, μένει να καμφθούν και κάποιες αντιρρήσεις από το περιβάλλον του παίκτη, που προτιμά να μείνει στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως, στον Ολυμπιακό υπάρχει η αίσθηση πως σύντομα το θέμα θα κλείσει θετικά και ο Σλούκας τη νέα σεζόν θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: