Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Σλούκας: «Ετοιμος για το μεγάλο βήμα»



Το είπε ο Κώστας Σλούκας, αλλά ποιος διαφωνεί ότι αυτή η Εθνική ομάδα των εφήβων είχε όντως πνεύμα νικητή; Ο Κώστας Σλούκας, κορυφαίος παίκτης του Ευρωμπάσκετ και μεγάλο όπλο της Εθνικής εφήβων στο δρόμο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος –όπως και οι συμπαίκτες του- για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και αυτός μήνυμα για άμεση αξιοποίηση όλων των μεγάλων ταλέντων του Ελληνικού μπάσκετ.

«Είχαμε αντιμετωπίσει τη Λιθουανία και νωρίτερα, αλλά ο τελικός είναι κάτι διαφορετικό. Υπήρχε άγχος και πίεση, μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά μετά επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και νομίζω ότι δίκαια κατακτήσαμε την πρώτη θέση», υποστηρίζει ο Σλούκας που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα των αγώνων και αναφερόμενος στην τελική επικράτηση της Ελληνικής ομάδας τόνισε… «νομίζω ότι είχαμε πνεύμα νικητή. Ολη η ομάδα έχει σπουδαίο ταλέντο και νομίζω ότι το δείξαμε μέσα στο γήπεδο και σε όλα τα παιχνίδια».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια και αήττητο σερί της Ελληνικής ομάδας ο Κώστας Σλούκας τόνισε: «παίξαμε εξαιρετικά και κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλους αυτούς τους δύο μήνες που είμαστε μαζί. Για αυτό και πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας μετά το παιχνίδι κι ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας βοηθήσει, αλλά και μας περίμενε στο ξενοδοχείο για μία υποδοχή. Πέσαμε στην πισίνα, πανηγυρίσαμε τρελά και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας. Και νομίζω ότι τώρα, μετά από αυτή την επιτυχία πρέπει να βρούμε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε».

Μιλώντας τέλος για την επόμενη μέρα, τη δική του, αλλά και όλων των παιδιών της Εθνικής, ο Κώστας Σλούκας, τόνισε: «Νομίζω ότι όλοι στο Ελληνικό μπάσκετ πρέπει να δώσουν προσοχή στα ελληνόπουλα, να δώσουν χρόνο συμμετοχής γιατί νομίζω ότι το αξίζουμε. Εγώ από την πλευρά μου, είμαι ακόμη παίκτης του Μαντουλίδη, αλλά θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να κάνω το μεγάλο βήμα και να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: