Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

«Η εμπειρία του Τζος θα ανοίξει τα μάτια σε πολλούς Αμερικανούς παίκτες»

Πηγή : www.sport-fm.gr

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος των «New York Times», Πιτ Ταμελ βρίσκεται στη χώρα μας από χθες προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον Τζος Τσίλντρες. Ο Ταμελ μίλησε με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Γενικό Διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο. Από εκεί και πέρα ο Αμερικανός δημοσιογράφος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο ερχομός του «Τσίλι» στην Ελλάδα θα κάνει πολλούς παίκτες του ΝΒΑ να δουν την προοπτική της Ευρώπης με διαφορετικό μάτι.

«Νομίζω ότι η εμπειρία του Τζος θα ανοίξει τα μάτια σε πολλούς Αμερικανούς παίκτες. Είναι ξεκάθαρο ότι διασκεδάζει τον ερχομό του στον Ολυμπιακό και είναι ικανοποιημένος τόσο στο οικονομικό μέρος όσο και στον τρόπο ζωής στην Ελλάδα. Τα οφέλη είναι τουλάχιστον τα ίδια και σε κάποιες στιγμές καλύτερα από το ΝΒΑ. Δεν νομίζω βέβαια ότι θα δούμε ποτέ στην Ευρώπη τον ΛεΜπρον Τζέιμς, αλλά πιστεύω ότι πολλοί ακόμα καλοί παίκτες του ΝΒΑ όπως είναι ο Τζος θα πρέπει να έχουν την Ευρώπη ως μια σημαντική επιλογή για την καριέρα του».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά των «ερυθρολεύκων» ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να δώσει το παρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Αιγάλεo. Σχετικά με την πρεμιέρα το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Γλυφάδας σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: