Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

Ιεράπετρα - Γιώργος Μακράκης : όλα τα καλά έχουν ένα τέλος ! ... συνεχίζει στον Εργοτέλη με τριετές συμβόλαιο !

Με μια λιτή αλλά με έντονο συναισθηματισμό η Ιεράπετρα ανακοίνωσε πριν λίγο την λήξη της τρίχρονης συνεργασίας της με τον Γιώργο Μακράκη, ενώ γίνεται αναφορά και στην σύζυγο του Εύα Κοπανά που βοήθησε στις ακαδημίες του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράπετρας :

"To Δ.Σ. του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , θέλει να ευχαριστήσει τον επί τρία χρόνια προπονητή της ανδρικής ομάδας ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΑΚΗ για την συνεργασία του σε αυτό το ταξίδι στις Εθνικές Κατηγορίες, και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης, ένα ιδιαίτερο προσωπικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από τον άνθρωπο που τον έφερε στην Ιεράπετρα, αμέσως μετά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, Παναγιώτη Ακουμιανάκη. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Εύα Κοπανά, για τη μεγάλη της συνεισφορά στην οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου , κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε".

Ο Γιώργος Μακράκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τον Εργοτέλη (έχει γίνει προφορική συμφωνία) και μάλιστα αυτή θα είναι τριετής, έτσι ώστε να υλοποιηθεί στον σύλλογο ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο που έχει σαν στόχο την άνοδο και την εδραίωση του στις Εθνικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: