Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Εθνική Ανδρών - Στράτος Περπέρογλου : "Είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε όμως ακόμη δουλειά" !

Έτοιμη για δύο ακόμη δυνατά φιλικά τεστ (μετά από το χθεσινό με αντίπαλο τη Σερβία) είναι η Εθνική ομάδα. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ (Πέμπτη 21.45) με αντίπάλο τη Λετονία, στο πλαίσιο του "Διεθνούς Τουρνουά" που ανοίγει σήμερα την αυλαία του στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Σερβία-Λετονία (21.45). Το δεύτερο θα δοθεί την Παρασκευή με αντίπαλο τη Σερβία και φυσικά μέσα απ’ αυτά τα δύο πολύ δυνατά τεστ ο Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και να προχωρήσει το μοντάρισμα του συνόλου.

Παράλληλα, οι διεθνείς μας περιμένουν από το αυριανό παιχνίδι με τη Λετονία τα συμπαράσταση του κόσμου, αφού οι αντίπαλοι είναι σαφώς ανώτερης δυναμικής από τη Ρουμανία, τα οποία αντιμετωπίσαμε στα δύο πρώτα φιλικά τεστ…

"Έρχονται για εμάς πιο δυνατά παιχνίδια, η Λετονία είναι σίγουρα πιο ισχυρή από τη Ρουμανία την οποία ήδη αντιμετωπίσαμε, ενώ και η Σερβία έδειξε ήδη ότι είναι δυνατή. Ξεκινούν τα πιο δυνατά τεστ και σε αυτούς τους αγώνες θα δούμε τις δυνάμεις μας και σε πιο σημείο βρισκόμαστε.", δηλωσε ο Στράτος Περπέρογλου, για να συμπληρώσει: "Σίγουρα θα βοηθούσε να δούμε και τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια αυτά που ακολουθούν, σε ένα νέο ξεκίνημα ουσιαστικά της Εθνικής Ομάδας, στο χτίσιμο αυτό μιας ουσιαστικά νέας ομάδα που γίνεται. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε όμως ακόμη δουλειά. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας να βελτιωθούμε και είναι θετικό πως έχουμε αρκετά παιχνίδια αυτές τις μέρες ώστε να "δέσουμε" πιο πολύ ως ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: