Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Στον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπανικολάου, στον Πανελλήνιο ο Νίκος Παππάς !

Μεγάλες στιγμές του Κώστα Παπανικολάου !

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.basketblog.gr ο Κώστας Παπανικολάου ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά :
Τον κυνήγησε, τον έπεισε, τον πήρε! Ο Ολυμπιακός θα έχει από σήμερα τρεις "χρυσούς" νέους διεθνείς στις τάξεις τους. Και αν ο Κώστας Σλούκας και ο Χάρης Γιαννόπουλος δεν είχαν πέρυσι ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, ο Κώστας Παπανικολάου, ο τρίτος "ερυθρόλευκος"… σωματοφύλακας, με το θράσος και τη φόρα που έχει, σίγουρα θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Άλλωστε, κόστισε και κάτι παραπάνω, αλλά ποιος μιλάει για λεφτά, όταν πρόκειται για τέτοιο ταλέντο; Ο Ολυμπιακός (βεβαίως, θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση) εξασφάλισε το "ναι" του παίκτη, αλλά και του Άρη, και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι κάτοικος Πειραιά για αρκετά χρόνια, αφού αυτός μοιάζει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά, από την υπόλοιπη "New Generation" της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήθελε τον παίκτη (πριν από λίγες ώρες, στο ΟΑΚΑ, είχε μάτια μόνο γι' αυτόν), η σκέψη για έναν... ρολίστα με μεγαλύτερη εμπειρία (όπως θα ήταν ο Δημήτρης Τσαλδάρης στον Ολυμπιακό) εγκαταλείφθηκε και η λύση Παπανικολάου προκρίθηκε. Η ανάμειξη του Παναθηναϊκού έμπλεξε κάπως τα πράγματα, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" φάνηκαν πιο έτοιμοι, πιο αποφασισμένοι και πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Κώστας Παπανικολάου ζει το μεγαλύτερο καλοκαίρι της ζωής του, αφού μέσα σε διάστημα 1-2 μηνών κατέκτησε δύο μετάλλια (ένα αργυρό στη Νέα Ζηλανδία και ένα χρυσό στη Ρόδο) με την Εθνική, αναμένεται να πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ Ανδρών και πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Τί άλλο να ζητήσει ένας παίκτης !


Μεγάλες στιγμές του Νίκου Παππά !

Μια ανάσα από τον Κολοσσό βρίσκεται ο Νίκος Παππάς σύμφωνα με το site sportando.net. Ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι Ροδίτες τον είχαν στη λίστα τους από την αρχή. Ύστερα από διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων, ο Παππάς είναι πολύ κοντά στο να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ως δανεικός από την Μπιλμπάο.

Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου αναφέρεται ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί.Μάλιστα το site φιλοξενεί και δηλώσεις του Νίκου Παππά: "Eίναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, για την εξέλιξή μου ως παίκτης, να αγωνιστώ στην πρώτη τη τάξει ελληνική κατηγορία. Γνωρίζω πως ο χρόνος συμμετοχής μου στη Μπιλμπάο τη νέα χρονιά, με την δυνατή ομάδα που έχει δημιουργηθεί, θα ήταν περιορισμένος κι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: