Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Παγκόσμιο Εφήβων U19 - Νέα Ζηλανδία : οι 10 καλύτερες φάσεις (Top Plays) και Highlights των The All-Star Five (καλύτερης πεντάδας) !


Παγκόσμιο Εφήβων U19 - Νέα Ζηλανδία : οι 10 καλύτερες φάσεις (Top Plays) των αγώνων και Highlights των The All-Star Five (καλύτερης πεντάδας) !


Υποσχεθήκαμε ότι φέτος εκμεταλλευόμενοι την σύγχρονη τεχνολογία και τις δυνατότητες του διαδικτύου (internet) θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε βίντεο από τους μεγαλύτερους αγώνες στον κόσμο και από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Αυτό βέβαια που πρέπει να ξέρουν οι φίλοι μας είναι ότι πολλές φορές ένα βίντεο που παραθέτουμε στο site διάρκειας 10’ (που είναι και ο μέγιστος επιτρεπτός χρόνος για ένα βίντεο στο Youtube) απαιτεί δουλειά και ψάξιμο που μπορεί να ξεπεράσει και τις 5 ώρες και βέβαια κάποια από αυτά απαιτούν εξειδικευμένα “εργαλεία “ που κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Εμείς όμως δεν πτοούμεθα από όλα αυτά και συνεχίζουμε με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση. Σήμερα λοιπόν παραθέτουμε ένα εκπληκτικό κατά την άποψη μας βίντεο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U19 που έγινε τον Ιούλιο στην Νέα Ζηλανδία και η Ελλάδα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο χάνοντας στον μεγάλο τελικό από τις ΗΠΑ με 80-88.

Στο βίντεο αυτό υπάρχουν οι 10 καλύτερες φάσεις (Top Plays) των αγώνων και highlights των αθλητών που συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη 5αδα (the All-StarFive) του τουρνουά, που ήταν οι : Toni Prostran (Croatia), Nikolaos Pappas (Greece), Tyshawn Taylor (USA), Gordon Hayward (USA) και Mario Delas (Croatia).

Το βίντεο αυτό το αφιερώνουμε στον στρατηγό της μεγάλης επιτυχίας, τον άνθρωπο που μας τιμάει με την φιλία του, τον Γιώργο Βλασσόπουλο, στον μεγάλο σαν αθλητή και χαρακτήρα Νίκο Παππά, που έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές στο site μας και βέβαια στα εκπληκτικά παιδιά της Εθνικής ομάδας που μέσα σε δύο χρόνια μας χάρισαν δύο χρυσά και ένα αργυρό (Πύργο - Νέα Ζηλανδία - Ρόδο), αφού και στο χρυσό στο Ευρωπαϊκό U20 της Ρόδου η συνεισφορά τους ήταν τεράστια και καθοριστική (αγωνίσθηκαν 7 από τους U19). Και βλέποντας κανείς το μπάσκετ που παίκτηκε στην Νέα Ζηλανδία μέσα από αυτό το βίντεο καταλαβαίνει ακόμα καλύτερα πόσο τεράστια ήταν η επιτυχία των παιδιών αυτών και του Γιώργου Βλασσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: