Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

8ο Διεθνές Camp Κολινδρού

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Κολινδρό το 8ο διεθνές Camp που συνδιοργανώθηκε από την FIBA EUROPE, την ΕΟΚ, τον Δήμο Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Αλέξης Μήτσιαλος, ενώ την καλύτερη πεντάδα των αγώνων αποτέλεσαν εκτός από τον προαναφερόμενο οι Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο Τσέχος Ντανιέλ Τρούλαρ και ο Πολωνός Ντανιέλ Σζυμκίεβιτς.

ΑΓΩΝΑΣ ALL STAR
ΟΜΑΔΑ 1 68
ΟΜΑΔΑ 2 76
Δεκάλεπτα: 16-20, 31-43, 53-58, 68-76
Διαιτητές: Εκίζογλου-Λαδάς
ΟΜΑΔΑ 1 (Ποζνάνσκι-Μαρσινκεβίτσιους-Μπεάτου): Καλογιαννίδης 3(1), Πρωτούλης 13(3), Σιόλογκας 6(1), Βασιλειάδης 8(1), Σζυμκιεβιτς 7, Πιεβαλίτσα 2, Τρούλαρ 6, Γιανναράς 8(1), Μήτσιαλος 2, Χανιάς 11(1), Ντέρζσι, Δημακόπουλος 2.
ΟΜΑΔΑ 2 (Γκρέπλ-Ιμρέχ): Καραμολέγκος 2, Μπάζσο 3(1), Καραμπέκης 5, Μόλερ 9(1), Τσόρος 4, Μητροπαππας 8, Γκέλιος 7, Σλαφτσάκης 19(1), Στέφανικ 2, Οικονομόπουλος 2, Κακλαμανάκης 3, Αναγνωστόπουλος 12.

Κουτραφούρης: «Χτίζουμε το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ»

Ο πρόεδρος της επιτροπής αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης με την ευκαιρία της λήξης του 8ου διεθνούς καμπ δήλωσε: «Το διεθνές προπονητικό καμπ του Κολινδρού αποτελεί πλέον αξεπέραστο θεσμό που προβάλει τόσο το Ελληνικό μπάσκετ διεθνώς, όσο και το υπέροχο αθλητικό-προπονητικό κέντρο του Δήμου Κολινδρού. Μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα εδώ και 13 χρόνια και φυσικά τα οκτώ τελευταία ως διεθνές υπό την αιγίδα της FIBA Europe, μπορούμε να ισχυριστούμε όχι μόνο ότι χτίζουμε το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά ότι πραγματικά πρωτοπορούμε αφού είναι το μοναδικό καμπ σ’ όλη την Ευρώπη στις ηλικίες αυτές. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι το Ελληνικό μπάσκετ πρωταγωνιστεί τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά στο διεθνή χώρο και όλοι εμείς που δουλεύουμε στην υποδομή, νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι, διότι μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα η κορυφαία εκδήλωση του οποίου είναι το καμπ, δημιουργούμε το μέλλον του αθλήματος. Για μια ακόμη φορά εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Κολινδρού, τους συνεργάτες του και τους κατοίκους του Δήμου που μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να νοιώθουμε αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας».

Πολίτης: «Υψηλό το επίπεδο των αθλητών»

Ο επικεφαλής του καμπ και τεχνικός υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Πολίτης ανέφερε: «Ένα ακόμη καμπ τελείωσε με απόλυτη επιτυχία, περικλείοντας διάφορες τεχνικές, ψυχαγωγικές και εκπολιτιστικές δραστηριότητες. Δείξαμε ότι μαζί με το καθαρά τεχνικό κομμάτι, τόσο στους Ελληνες όσο και στους αθλητές των άλλων χωρών, ότι μπορούν να συνεργαστούν και να ψυχαγωγηθούν. Ταυτόχρονα με την επίσκεψη στην Βεργίνα συνδυάσαμε πετυχημένα και την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού. Το επίπεδο των αθλητών του καμπ ήταν ιδιαίτερα υψηλό τόσο των ξένων, όσο και των Ελλήνων που έδειξαν ότι είναι μια πολύ καλή «φουρνιά» που μπορεί να βάλει τα θεμέλια για νέες επιτυχίες του Ελληνικού μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: