Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΟΦΗ : Ακαδημίες και πρόγραμμα τουρνουά "Σπυριδάκη" !

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα γήπεδα των ακαδημιών του ΟΦΗ στην Εφόδου !



Εξόρμηση στην κοινωνία του Ηρακλείου ετοιμάζουν τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ, οι οποίοι θα μοιράσουν 2 χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα. Οι ακαδημίες του ΟΦΗ στα ανακαινισμένα γήπεδα της οδού εφόδου θα ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου. Ενώ ο Μιχάλης Σταματακης (τελειόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας της Κομοτηνής) θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ των ακαδημιών.


Σε «λίφτινγκ» στα γήπεδα μπάσκετ της οδού Εφόδου προσχωρούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, με σκοπό να ανακαινίσουν τον χώρο, όπου προπονούνται οι ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου. «Θα γίνει ριζική αλλαγή του χώρου και πολύ σύντομα όλα θα είναι διαφορετικά. Αλλάζουμε τις μπασκέτες και τα ταμπλό, προχωράμε σε βαψίματα και άλλες εργασίες» τονίζει ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ Γιώργος Μανιουδάκης. Να σημειωθεί ότι από την προσεχή Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810/256600. Με κάθε εγγραφή δίνεται δωρεάν και ένα εισιτήριο διαρκείας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του τουρνουά «Άγγελος Σπυριδάκης» που διοργανώνει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμη το Ρέθυμνο(Α2),το Πέραμα(Α2) και το Ηράκλειο(Γ’ Εθνική). Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:


Πρόγραμμα Τουρνουά "Σπυριδάκη"
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
6μμ,Ρεθυμνο-Ηρακλειο
8μμ,ΟΦΗ-Πέραμα
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
6μμ,Ηρακλειο-Πέραμα
8μμ,ΟΦΗ-Ρέθυμνο
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
5μμ,Ρεθυμνο-Πέραμα
7μμ,ΟΦΗ-Ηρακλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: