Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Εθνική Ανδρών : στις 7μμ (ΝΕΤ) το πρώτο επίσημο φιλικό με την Ρουμανία !

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει σήμερα Τετάρτη (ΟΑΚΑ, 19.00, ΝΕΤ) το πρώτο της επίσημο φιλικό ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, με αντίπαλο τη Ρουμανία.
«Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόνας Καζλάουσκας, προσθέτοντας: «Στόχος μας είναι να ήμαστε δυνατοί στην άμυνα, η οποία είναι το ισχυρό μας όπλο, και παράλληλα να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα στην επίθεση. Διαθέτουμε μία σπουδαία γραμμή ψηλών, ενώ οι περιφερειακοί μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο κόσμος είναι απαραίτητο συστατικό σε ένα άθλημα όπως το μπάσκετ και ευελπιστώ πως θα βρεθεί, όπως άλλωστε το συνηθίζει, στο πλευρό της ομάδας».
Στην παρουσία των φιλάθλων στάθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Φώτσης: «Κάνουμε μία νέα αρχή και στόχος μας μέσα απ’ αυτό το φιλικό είναι να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Είναι σίγουρα δύσκολη εποχή, με δεδομένο πως ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε διακοπές, όμως οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν αποδείξει πως βρίσκονται πάντοτε δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: