Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Εθνική Ανδρών : η τακτική μπαίνει σε πρώτο πλάνο !

Η τακτική στο παρκέ θα έχει από εδώ και στο εξής την τιμητική της στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Μετά από ένα χρονικό διάστημα, όπου ο Γιόνας Καζλάουσκας κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσαν τεράστια βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, οι διεθνείς θα αρχίσουν να περνάνε όλη την ώρα στο παρκέ, αφού πλέον η τακτική και φυσικά τα φιλικά τεστ θα έχουν την τιμητική τους...

Η σημερινή ήταν η τελευταία μέρα όπου το πρόγραμμα των διεθνών εμπεριείχε τρέξιμο και ασκήσεις που αφορούν τη φυσική κατάσταση. Για αύριο Κυριακή ο Γιόνας Καζλάουσκας κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχουν προγραμματίσει να δώσουν ρεπό στους παίκτες, σε μια από τις τελευταίες ανάσες, αφού στη συνέχεια το πρόγραμμα είναι γεμάτο με προπονήσεις και φυσικά με τα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από τα δύο που θα δοθούν με αντίπαλο τη Ρουμανία στο ΟΑΚΑ, στις 11 και στις 12 του μηνός.

Το γεγονός φυσικά ότι από εδώ και στο εξής η τακτική αποκτά τη μερίδα του λέοντος δεν αποτελεί κάποιου είδους έκπληξη, δεδομένου πως σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει το τζάμπολ στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και όπως είναι φυσικό σιγά, σιγά και μέσω της εικόνας που θα αποκομίσει από τα φιλικά τεστ ο Λιθουανός Ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να καταλήξει στη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: