Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Αγιασμός στα γραφεία των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Κρήτης Ορέστης Σμυρνάκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλης Μαχαιριανάκης στην διάρκεια του Αγιασμού στα γραφεία των Συνδέσμων τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Γιώργος Χαλαμπαλάκης, Μιχάλης Μαχαιριανάκης και Ανδρέας Μαγκανάς.




Ο Ορέστης Σμυρνάκης και τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ Βασίλης Ελευθεριάδης, Γιώργος Χαλαμπαλάκης, Μιχάλης Λαμπράκης και Ανδρέας Αναγνώστου.


Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας εξηγεί πως δεν έγινε τελικά ... μπασκεμπολίστας αν και είχε τα σωματικά προσόντα και έπαιξε σε ένα - δύο αγώνες.



Αλέκος Νεονάκης και Παράσχος Σκανδαλάκης σε εγκάρδιο χαιρετισμό,

Έγινε την Τετάρτη το απόγευμα Αγιασμός στα γραφεία των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ (Χαλαμπαλάκης Γιώργος, Ελευθεριάδης Βασίλης, Αναγνώστου Ανδρέας, Λαμπράκης Μιχάλης, Αλεβιζάκη Μελίτσα, Κανάκης Μιχάλης και Σταύρος Λυριντζάκης) τα οποία στον χαιρετισμό τους εξήραν την προσπάθεια των δύο Συνδέσμων για επιμόρφωση των μελών τους και όχι μόνο. Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους δύο συνδέσμους και δόθηκαν υποσχέσεις από τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επίλυση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: