Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

All Star Game : Sold Out στην Ξάνθη - 4.500 κόσμος !


πηγή : www.basketblog.gr

Δύο χορηγοί του 17ου All Star Game έδωσαν τα ονόματά τους σε δύο διαγωνισμούς της γιορτής του μπάσκετ. Η Gatorade έδωσε το όνομά της στον διαγωνισμό τριπόντων, όπου οι Νικολαΐδης, Χαλπερίν, Σούλτσε, Νίκολας, Τσαλδάρης και Μίχαλος θα δώσουν την δικιά τους… μάχη, ενώ η Pepsi Max έδωσε το όνομά της στον διαγωνισμό καρφωμάτων όπου θα πάρουν μέρος οι Πρίντεζης, Χάρις, Κένταλ, Ντάνιελς, Γράντι και Ψαθάς.

Αναλυτικά οι δύο διαγωνισμοί:

Διαγωνισμός Τριπόντων Gatorade
Νικολαΐδης Πρόδρομος (Τρίκαλα)
Χαρπερίν Γιοτάμ (Ολυμπιακός)
Σούλτσε Σβεν (Ολύμπια Athienitis Λάρισας)
Νίκολας Ντρου (Παναθηναϊκός)
Τσαλδάρης Δημήτρης (Άρης)
ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ALL STAR GAME ΕΛΠΙΔΩΝ
Μίχαλος Νίκος (Νήαρ Ηστ)

Διαγωνισμός Καρφωμάτων Pepsi Max
Πρίντεζης Γιώργος (Ολυμπιακός)
Χάρις Λανς (Κολοσσός Ρόδου ΒΑΠ)
Κένταλ Λεβόν (Πανιώνιος On Telecoms)
Ντάνιελς Ουίλιαμ (Καβάλα)
Γκράντι Άντονι (Πανελλήνιος)
Ψαθάς Γιάννης (Πανερυθραϊκός)

Από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα εξαφανίστηκαν. Το γήπεδο, χωρητικότητας 4.500 θέσεων, αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρό για να καλύψει την αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ. Από σήμερα ξεκινά ο εφιάλτης για τον δήμαρχο της πόλης, καθώς το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα, η ζήτηση είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσφοράς και όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή, τόσο θα μεγαλώνει το πρόβλημα.Στην Ξάνθη όχι μόνο δεν πίστευαν ότι θα υπάρχει τέτοια ανταπόκριση, αλλά δεν περίμεναν πως θα δέχονταν τηλεφωνήματα από την πρωτεύουσα, προκειμένου να βρεθεί τρόπος για να μπουν στο γήπεδο, να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι το μοναδικό σόου των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ. Και φυσικά είπαν αυτό που έχουν πει όλοι όσοι φιλοξένησαν τον θεσμό στην πόλη τους: "Αφήστε τον για πάντα εδώ..."!

Αρκετά πλούσιο αναμένεται να είναι το τριήμερο στην Ξάνθη, αφού πέρα από τους καθιερωμένους αγώνες θα υπάρχουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις. Πέρα από το σεμινάριο προπονητών, υπάρχει και ημερίδα με θέμα "το μπάσκετ έξω από τις τέσσερις γραμμές", συνάντηση των κατοίκων της πόλης με τους σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και συναυλία με τα "Κόκκινα Χαλιά".

Αναλυτικά το πρόγραμμα :


Πέμπτη 12/3/09

12:00

Συνέντευξη Τύπου ALL STAR GAME, στο Ξενοδοχείο ELISSO


Σάββατο 14/3/09

09:00

Σεμινάριο Προπονητών - Κ.Γ. ΑΛ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ

11:30

Ημερίδα - Εμπορικό Επιμελητήριο Ξάνθης

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 17ου All Star Game, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με θέμα "Το μπάσκετ έξω από τις τέσσερις γραμμές"

14:00

All Star Game Basket με καρότσι στο Κ.Γ. Ξάνθης "Φίλιππος Αμοιρίδης"
* Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη για το κοινό

16:00

Eναρξη αγώνα All Star Game Ελπίδων Βορρά – Ελπίδων Νότου, στο Κ.Γ. Ξάνθης "Φίλιππος Αμοιρίδης".
* Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη για το κοινό


Κυριακή 15/3/2009

11:00

Pepsi Max - Meet & Greet: Συνάντηση με τους All Stars Παναγιώτη Βασιλόπουλο (Ολυμπιακός), Άντονι Γκράντι (Πανελλήνιος), Αντώνη Φώτση (Παναθηναϊκός) και Σβεν Σούλτζε (Ολύμπια ATHIENITIS) στο καφέ - μπαρ Κυβερνείο της Ξάνθης
15:00

Συναυλία Συγκροτήματος "Κόκκινα Χαλιά"

16:00

All Star Game στο Κ.Γ. Ξάνθης "Φίλιππος Αμοιρίδης"


GREEK STARS vs THE REST OF THE WORLD


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ GATORADE


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ PEPSI MAX
* H είσοδος στον αγώνα θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πρόσκλησης

Οι τραυματισμοί φέρνουν αλλαγές στα ρόστερ του All Star Game. Έτσι μετά την αλλαγή του Στίβεν Σμιθ, ένας ακόμα παίκτης καλείται να καλύψει το κενό ενός τραυματία. Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα των Greek Stars λόγω του τραυματισμού του και όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος είναι ο αμέσως επόμενος σε ψήφους.

*****

Δεν υπάρχουν σχόλια: