Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

Το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ


Η ΕΟΚ έστειλε στην Ένωση τις προκηρύξεις των ειδικών πρωταθλημάτων γιά άνοδο στη Γ’ Εθνική ανδρών, Α2 γυναικών και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2008-09.

Οι αγώνες για άνοδο στην Γ’ Εθνική (ο πρωταθλητής Κρήτης ως γνωστόν ανεβαίνει χωρίς αγώνα) θα γίνουν 22-26 Απριλίου στην Αθήνα ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί 6 Απριλίου.

Για την Α2 Γυναικών οι αγώνες του νότιου ομίλου θα γίνουν 11-15 Απριλίου στην Αθήνα και θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες ΕΣΚΑΗ, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΣΚΑΣΕ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ, ΤΕ Λέσβου, ΤΕ Χίου, ΤΕ Δωδεκανήσου, ΤΕ Σάμου, ΕΣΚ Κυκλάδων και το «Ηράκλειο» ως πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚ. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει 6 Απριλίου στην ΕΟΚ. Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο υποομίλους και η πρώτη στην βαθμολογία θα ανέβει στην Α2 μαζί με τις πρωταθλήτριες ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ.

Στις νεανίδες οι αγώνες θα γίνουν 22-26 Απριλίου και η ΕΚΑΣΚ έχει συμπεριληφθεί στον Γ’ όμιλο μαζί με ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΑΣΕ και ΕΣ Κυκλάδων. Το ίδιο και για τους παίδες.

Το πρωτάθλημα κορασίδων θα γίνει 11-15 Απριλίου όπως και των Εφήβων και η ΕΚΑΣΚ είναι στον Γ’ όμιλο μαζί με ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΑΣΕ και ΕΣ Κυκλάδων. Οι πρώτοι νικητές κάθε ομίλου θα προκιρθούν στην τελική φάση. Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει 6 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: