Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Σχόλια και Καρφώματα ... Προεδρικά.


Σίγουρα εκ παραδρομής

Φίλε Μανόλη και φίλε Μπάμπη έχουμε μια απορία. Με ποια κριτήρια διαλέγετε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στέλνεται τις επίσημες ανακοινώσεις σας ; O Athletic Radio 104.2 fm και το Athletic Press δεν ικανοποιούν τα στάνταρ σας ; Ο πρώτος είναι ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κρήτης που έχει 3 φορές την εβδομάδα εκπομπή διάρκειας 1 ½ ώρας αποκλειστικά για το μπάσκετ και το περιοδικό έχει κάθε Δευτέρα 4 σελίδες αφιερωμένες στα δρώμενα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης σε όλη την Κρήτη ; Ελπίζω λοιπόν εκ παραδρομής να μην στέλνετε τις επίσημες ανακοινώσεις σας εκεί και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλο λόγος. Άλλωστε εσάς σας χαρακτηρίζουν οι αγαθές προθέσεις προς όλους όπως λέτε.

***** Σήμερα το πρωί (Σάββατο) και μετά την δημοσίευση του παραπάνω σχολίου μας, σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του "Ηράκλειο" Μανόλης Αρναουτάκης μας ενημέρωσε ότι εκ παραδρομής δεν στάλθηκαν οι τελευταίες ανακοινώσεις του συλλόγου στο Athletic Press. Επειδή και εμείς έχουμε αγαθές προθέσεις θα δεχθούμε την εξήγηση του φίλου μας Μανόλη Αρναουτάκη *****

Διαφωνία χαρακτήρων

Στην στήλη μας "Η … γωνιά του Προέδρου" γράφαμε ότι "βλέπω να ακυρώνεται ... το τραπέζωμα λόγω … διαφωνίας χαρακτήρων" και τα γεγονότα μας δικαίωσαν. Στις δύο ανακοινώσεις βέβαια γράφονται πολλά. Εμείς έχουμε πλήρη και σφαιρική άποψη για το τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά θα την κρατήσουμε για την ώρα για εμάς. Πάντως καλό θα είναι το "Ηράκλειο" να απαντήσει για τα "όσα εξωφρενικά και εν πολλοίς αναληθή και διαστρεβλωμένα" υποστηρίζει ότι υπάρχουν στην επιστολή του Εργοτέλη για να μάθουν όλοι τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δεν θα μείνει άνεργος

Στην τελευταία συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Στέφανος Δέδας την επόμενη ημέρα της αποχώρησης του από τον ΟΦΗ, είχαμε αναφέρει ότι σίγουρα δεν θα μείνει άνεργος και είχαμε αναφέρει ότι πιθανόν να βρεθεί και σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Κυκλοφορούν λοιπόν σενάρια τις τελευταίες ώρες ότι του έχει γίνει πρόταση να αναλάβει την ΜΕΝΤ στην Α2 κατηγορία, αφού το μέλλον του σημερινού προπονητή την ομάδα Ηλία Κωνσταντινίδη είναι αβέβαιο.

Άστραψε και βρόντηξε το τρύπιο καλάθι

Άστραψε και βρόντηξε το "τρύπιο καλάθι" (http:// www.irakliokidbasket.blogspot.com/) για την αναβολή του παιχνιδιού Ηράκλειο – Ιεράπετρα για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α’. Ο καλός φίλος αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιο του με τίτλο "Η απορία του Σαββατοκύριακου !!!" : "Μπορεί να μαντέψει κανείς γιατί αναβλήθηκε από την ΕΚΑΣΚ το παιχνίδι των παμπαίδων Α’, αυτή την Κυριακή μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. και Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ? Όχι, μην μου πείτε επειδή έχουν πρωτάθλημα «τραμπολίνο» όλη την ημέρα στο Λίντο! Όχι, μην μου πείτε ότι δεν υπήρχαν άλλα κλειστά γήπεδα (π.χ. Αρχανών, Χερσονήσου, ΒΑΚ) για να γίνει ο αγώνας! Για να σας βοηθήσω λίγο θα σας πω ότι οι γηπεδούχοι δεν δέχτηκαν να συζητήσουν άλλη έδρα εκτός από το ΑΝΟΙΧΤΟ γήπεδο στο «ΤΕΝΙΣ». (... αυτό κι’ αν είναι βήματα προς τα μπρος!!!)". Και το "τρύπιο καλάθι" (http://www.irakliokidbasket.blogspot.com/) κλείνει το σχόλιο του αναφερόμενος σε ένα παλιό του άρθρο και γράφοντας : "Εγώ απλά θα σημειώσω ότι οι υποδομές μπάσκετ της Κρήτης δεν θα έχουν κανένα μέλλον ποτέ, όσο υπάρχουν αρτηριοσκληρωτικοί με γεροντική άνοια που κάνουν κουμάντο, αλλά κυρίως όσο υπάρχουν «συνυπεύθυνοι» που τους ανέχονται" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: